Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • De Profeet Jakob Lorber

Verkondigt ophanden zijnde rampen en het ware Christendom.

Auteur: Kurt Eggenstein

Oorspronkelijke titel: Der Prophet Jakob Lorber 

Jaar: 1985

Druk: niet genoemd

ISBN: 9020246372 / 9789020246377

Taal: Nederlands

343 pagina's

Uitgeverij: Ankh-Hermes

Hardcover (stofomslag mist), tweedehands, in redelijke staat. 


Achterflaptekst:

Jakob Lorber (18010-1864) was muziekleraar, componist en violist in Graz (Oostenrijk). Op zijn veertigste hoorde hij een Innerlijke Stem, die hem gelastte (op te schrijven wat deze hem dicteerde. Sindsdien zijn vast zijn hand tal van boeken verschenen. het zijn omvangrijke verhandelingen betreffende de schepping en evolutie, niet eerder geopenbaarde scheppingsverhalen en gedetailleerde beschrijvingen van de geboorte en jeugd van Jezus en een elfdelig Johannes-evangelie. Daarnaast bevat zijn oeuvre uitvoerige profetieën.

Lorber is een omstreden mens. Veel is al weggenomen van de scepsis over zijn werk: nieuwe wetenschappelijke inzichten, ontdekkingen en veranderingen in onze sociale en maatschappelijke verhoudingen dragen bewijzen in zich voor de juistheid van zijn profetieën en visioenen. Voorspellingen, gedaan in de vorige eeuw over de elementen en de kosmos, konden pas veel later door kernfysici en astronomen worden bevestigd. Ook blijken de werken die hij doorkreeg vaak een aanvulling op bijbelpassages. Lorber verdient het dan ook, serieus genomen te worden, zeker omdat zijn voorspellingen het tot van de mensheid betreffen.

In deze biografie van Jakob Lorber besteedt de auteur aandacht aan diens leven en werken. De laatste zijn samenvattend de Nieuwe Openbaring genoemd. Hij staat uitvoerig stil bij de uitspraken en verkondigingen in deze Openbaring, draagt bewijzen aan voor hun echtheid en onderstreept nog eens het belang van de aan Lorher gedicteerde aanvullingen op bijbelteksten. Ook gaat bij diep in op diens visioenen en profetieën van aanstaande èn zich nu al voltrekkende crises, natuurrampen, hongersnoden, milieuschade en catastrofen met een wereldwijde omvang.Zoekwoorden: profetieën christendom, voorspellingen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Profeet Jakob Lorber

  • Eenheid: stuk
  • Merk: Ankh-Hermes
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €7,50


Gerelateerde producten

Gered door Engelen

Gered door Engelen

Ware engelenverhalen en bijna-doodervaringen. Hartverwarmende en positieve verhalen over de buitenge..

€6,50

Beeldje Johannes de Doper

Beeldje Johannes de Doper

Mooi beeldje van Johannes de Doper. Johannes de Doper is een profeet binnen het Christendom en de Is..

€7,50

Engelen

Engelen

Als beschermers en helpers der mensheid. ‘Hebt u ooit in uw leven een engel gezien?’ Deze vraag ste..

€12,50

Op Vleugelen van Licht...

Op Vleugelen van Licht...

De aartsengel Michael spreekt. Aartsengel Michael geeft belangrijke informatie voor de gehele menshe..

€10,00

Tags: Christendom, profeet, Kurt Eggenstein, Jakob Lorber