Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Droomuitleg van A tot Z in woord en beeld. Een zeer toegankelijke wegwijzer in dromenland!

Auteurs: Sophie Shapiro

Jaar: 2009

Druk: niet vermeld

ISBN: 9789063787905 / 9063787901

Taal: Nederlands

268 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

‘Dromen kunnen we allemaal! Dromen zijn de gedachten, de hoop, de ambities, de plannen, de angsten, de verslagenheid, de frustraties en de vreugde van ieder mens. Dromen kun je overdag, zelfs als je wakker bent. Je droomt dan, bewust, over wat je zou willen hebben, over mensen naar wie je verlangt, over situaties die je graag wilt beleven, enz. Eigenlijk heet dromen als je wakker bent ‘fantaseren’. In dit boek noem ik deze fantasieën dagdromen. Dromen kun je ook in je slaap. Dan droom je onbewust. Deze dromen zijn met ‘visioenen’ te vergelijken.

De situaties die je in je droom beleeft en de mensen die je in je droom ontmoet, kun je niet zelf kiezen. Het overkomt je gewoon. Het onderwerp, de personen en hun acties en de sfeer van een droom kun je niet zelf bepalen: je krijgt zo'n droom ‘kant-en-klaar' gepresenteerd.

De meeste mensen kunnen slapend dromen. Maar niet iedereen kan zijn droom tijdens zijn slaap onthouden. Sommige mensen zijn bang om in hun slaap te dromen. Anderen hopen een plezierig droomavontuur in hun slaap te beleven. leder mens wil graag weten waarom hij een bepaalde droom heeft gedroomd. leder mens wil graag weten wat de droom die hij droomde, betekent. leder mens droomt weliswaar op zijn eigen manier, maar toch zijn er veel ‘algemene droom-aanwijzingen’, die bij iedereen in een droom kunnen voorkomen. In dit boek worden deze algemene aanwijzingen, die droomsymbolen genoemd worden, uitgebreid beschreven.’

Met behulp van droomsymbolen en verhelderende illustraties verklaart de auteur op zeer toegankelijke wijze onze dromen en hun betekenis.Zoekwoorden: dromen, visioenen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, dagdromen, symbolen, kennis, gedachten, dream, dreaming, lucid, betekenis

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dromen Kunnen We Allemaal

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €20,00


Gerelateerde producten

Kristallen Schedels

Kristallen Schedels

Kristallen schedels zijn levensgrote schedels die ooit zijn gemaakt van verschillende soorten kwarts..

€32,50

Droomsymbolen, Wegwijzers in je Leven

Droomsymbolen, Wegwijzers in je Leven

Dromen doen we allemaal, al denken we soms van niet. Sommigen herinneren zich hun dromen tot in de k..

€7,50

Dromen Ontcijferd

Dromen Ontcijferd

Ontdek uw verborgen verlangens. Ontdek de diepere betekenissen van uw dromen met dit prachtig geïllu..

€5,00

Het Groot Dromenboek

Het Groot Dromenboek

Droom & Symboliek, Verklaring & Inzicht. Een volledige gids tot het dromenrijk. Voor iedereen die me..

€10,00

Tags: Dromen, Sophie Shapiro