Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Op reis naar haar magische plaatsen. 

Auteur: Roelien de Lange

Jaar: 2010

Druk: niet vermeld

ISBN: 9077408754  / 9789077408759 

Taal: Nederlands

192 pagina's

Uitgeverij: A3 Boeken

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

In Gaia’s kracht, Op reis naar haar magische plaatsen maakt Roelien de Lange je deelgenoot van de magische ervaringen, bijzondere ontmoetingen en verhelderende inzichten die zij op haar reizen heeft opgedaan. Als kind al liep ze als betoverd aan de hand van haar grootmoeder door het Puttense bos bij het Solse Gat. Aan hem dankt zij één van haar talenten: het vinden van krachtige plaatsen. Als vanzelf brengen geheime paden haar bij verborgen bronnen of begroeide ruïnes, alsof u de leylijnen van Moeder Aarde kan voelen. Al bijna haar leven lang bezoekt zij krachtplaatsen van oude culturen en energierijke plaatsen in de natuur. Zowel dicht bij huis als aan de andere kant van de (wereld)zeeën. Zowel oude en bekende plaatsen als nieuwe en nog onbekende plaatsen. Van Kraantje Lek in Noord-Holland tot de steencirkel van Evra in Portugal en van Mount Shasta in Noord-Amerika tot de Ring of Brodgar op de Schotse Orkneys.

Met Gaia‘s kracht als reisgids kun je op verschillende manieren haar magische plaatsen bezoeken. Je kunt met het boek onder de arm naar de plek toe gaan. Je kunt al bladerend van plek naar plek gaan of je kunt in spirit een plaats bezoeken. Bij elke krachtplaats heeft Roelien namelijk een visualisatieoefening geschreven. Hoe je ook reist, je zult merken dat je volstroomt met oud geluk en nieuwe energie. Je zult ontdekken hoe Moeder Aarde je lichaam, hart en ziel voedt en hoe jij op jouw beurt voor Moeder Aarde kunt zorgen.

Met dit boek nodigt Roelien je uit om mee te werken aan het herstel van de oude krachtplaatsen en het bouwen van nieuwe krachtplaatsen naar het voorbeeld van de spirituele ecodorpen Findhorn en Damanhur. Zo komt het energienetwerk dat zich over heel Gaia's lichaam uitstrekt weer tot leven ter ondersteuning van de grote veranderingen die zich op aarde voltrekken en het transformatieproces van de mensheid in deze boeiende overgangstijd.

“In dit inspirerende en Informatieve boek herinnert Roelien de Lange ons aan de kracht en schoonheid van Gaia, de planeet waarop wij wonen. Door haar poëtische stijl, nauwkeurige feiten en de schitterende foto’s brengt zij haar ervaringen tot leven.“  ─ Roger Rundqvist, schrijver en filosoof.

Roelien de Lange is kunstenares, schrijfster, coach en sjamaans docente. Zij werkte met wijze sjamanen en was medeoprichtster van Spiritueel Centrum de Elfenbank en de School voor Sjamanisme. In haar coachingspraktijk bouwt zij een brug tussen de wijsheid uit oerculturen en westerse leefwijzen. Eerder schreef zij De Vuurgodin, Rituelen bij Mijlpalen in het leven en het Sjamaans Spiegel Orakel.Zoekwoorden: boek, reizen, reisgids, moeder aarde, evolutie, milieu, gaia, aarde, kopen, bestellen, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gaia's Kracht

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €19,50


Gerelateerde producten

De Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde

Jij kan het verschil maken. Dit boek maakt jou bewust van de Nieuwe Aarde, van een nieuwe vorm van s..

€40,00

Beeld Gaia

Beeld Gaia

Mooi beeld van Moeder Aarde (Gaia) in kleermakerszit. Haar zwangere buik is de aarde, Haar weelderig..

€85,00

Wild Women of Mother Earth

Wild Women of Mother Earth

Oracle cards. Een prachtige en krachtige tool voor vrouwen die op zoek zijn naar diepere zelfkennis ..

€35,00

Bumpersticker Teach Respect for the Earth

Bumpersticker Teach Respect for the Earth

Leuke vinylsticker met daarop de tekst 'Teach Respect for the Earth and All Living Creatures' (onder..

€2,50

Tags: gaia, aarde, plaatsen, Roelien de Lange