Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Toekomst in de hand.

Auteur: Tre McCamley (Teresha Halina Yrena Puluczek)

Oorspronkelijke titel: Palm Decoder

Jaar: 2000

Druk: niet genoemd

ISBN: 9057640945 / 9789057640940

Taal: Nederlands

144 pagina's + cellofaanblad

Uitgeverij: Librero

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Verbaas uw vrienden en uzelf met dit systeem voor het lezen en interpreteren van de handpalm.

Dit boek bevat honderd levensgrote foto's van handpalmen, zodat u gemakkelijk de voorbeelden in uw eigen handpalm kunt herkennen en interpreteren.

Gebruik het cellofaanblad voor het opzoeken van belangrijke lijnen op uw handpalm en vergelijk het resultaat met de voorbeelden in het boek.

Ontcijfer de geheimen van uw innerlijk met de handleeskunde.

Handen zijn net als cassettebandjes. Ze bevatten gecodeerde informatie die specifiek bij een persoon hoort. Handleeskunde of chiromantie is een van de persoonlijkste methoden om meer over uzelf te weten te komen. Met de handleeskunde krijgt u informatie over uzelf, over uw mogelijkheden, tekortkomingen, talenten en ambities.

Voor het ontcijferen van uw hand kunt u eenvoudig de lijnen in uw handpalm volgen. Neem ze over op het cellofaanblad achterin dit boek. Sla de zoekplaatjes in het boek op en zoek bij elke lijn in uw handpalm een passend voorbeeld. Vergelijk de levensgrote foto's van de handpalmen met uw eigen handpalm en raadpleeg de informatie die erbij staat. Het cellofaanblad kunt u schoonvegen en weer opnieuw gebruiken voor het lezen van de handpalm van uw vrienden of familieleden.

Teresha Halina Yrena Puluczek (pseudoniem Tre McCamley) is van Poolse afkomst. In haar familie wordt het voorspellen van de toekomst al generaties lang beoefend. Haar moeder, Wanda, stond bekend om het lezen van tarotkaarten en haar vader, Zygmunt, kon de toekomst voorspellen aan de hand van de wolken. Tre specialiseerde zich in de handleeskunde. Ze leest de tekens in de handpalm en geeft daarop haar commentaar. Haar deskundig advies wordt door veel mensen geraadpleegd, onder wie doktoren en wetenschappers uit de hele wereld. Ze verschijnt op radio en televisie en geeft sinds kort ook advies aan belangrijke leidinggevende personen.Zoektermen: handlezen, handlijnen, handlijnkunde, chiromantie, boek, kopen, bestellen, webshop, winkel, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Handlezen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 3
  • €6,00


Gerelateerde producten

Meer Magie

Meer Magie

In dit helder geschreven handboek staan meer dan veertig magische spreuken en tovermiddelen die u ku..

€9,00

De Vier Inzichten

De Vier Inzichten

Wijsheid van de Tolteken. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de..

€10,00

Pendel Koper

Pendel Koper

Mooie pendel gemaakt van verkoperd messing, een goed geleider van energie. Verschillende modellen, w..

€10,00

Pendel Nazar (Boze Oog)

Pendel Nazar (Boze Oog)

Mooie pendel met glazen Nazar kraal (tegen het boze oog). Gewicht: 12 gram. Pendels worden door vele..

€10,00

Tags: Boek, Divinatie