Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Hanger Hertenkop in Schild

Mooie hanger in de vorm van een schild, met een hertenkop en het Vegvísir-symbool, omringd door Keltische knoop-motieven. Aan gevlochten kunstleren ketting.

Als totemdier symboliseert het hert vriendelijkheid, camouflage, onschuld, gevoel, gratie en zachtmoedigheid. Als Medicijnwieltotem is het de totem van de Maisplantmaan. Van dit prachtige dier leren we gevoeligheid, gratie, alertheid, creativiteit en hart en geest connectie.

Herten zijn over de hele wereld gunstige symbolen die geassocieerd worden met het Oosten, de dageraad, het licht, zuiverheid, creativiteit en spiritualiteit. In allerlei tradities wijst een groot gewei op de levensboom, op zonnestralen en, omdat een hert zijn gewei vernieuwt, op wedergeboorte. Over de hele wereld en in iedere cultuur staat het hert en zijn gewei symbool voor zachtheid, soepelheid, kracht en teken van eeuwig leven.  

Herten staan symbool voor hemels verlangen, ongedisciplineerd kracht, de nederlaag van het kwaad en het vermogen om de jeugd te vernieuwen. Bij Chinezen is het hert symbool van een lang leven, van geluk, van carrière en geld en van onsterfelijkheid. Bij Grieken en Romeinen wordt het hert vooral in verband gebracht met de goden van de jacht en bij de Indianen is het hert symbool van snelheid en van een vaste trefzekere voet die niet wankelt. Voor de Druïden stond een hert ook in verband met profetie, visioenen gebeurden vaak in de nabijheid van herten.

Vegvísir, wat 'wegwijzer' betekent, is een IJslandse magische zegel (Galdrastafur) bedoeld om de drager te helpen zijn weg te vinden door stormen, en niet te verdwalen.Zoekwoorden: Hanger, ketting, hert, vegvisir, viking, herten, hoofd, kop, stag, deer, gewei, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Zinklegering
Formaat 53 x 30 x 10 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Hanger Hertenkop in Schild

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,50


Gerelateerde producten

Patch Mjölnir, Huginn & Muninn

Patch Mjölnir, Huginn & Muninn

Geborduurde patch met een afbeelding van Mjölnir, de hamer van Thor, met daarop de twee raven Huginn..

€5,00

Ketting Irminsul en Herten

Ketting Irminsul en Herten

Mooie hanger met Irminsul en twee herten erop, aan een zwart waxkoord. De Irminsul (letterlijk Al-..

€12,50

Patch Valknut

Patch Valknut

Geborduurde patch met een afbeelding van een valknut. Diameter 7 cm. Strijk deze patch op bijvoorbe..

€5,00

Hanger Taliesin

Hanger Taliesin

Tinnen triquetra hanger. Amulet voor talent en begaafdheid. Het stralende kind, grootste der poëten ..

€14,50

Tags: Hanger, Ketting, Hert, Viking