Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Mens, natuur en astrologie. 

Auteur: Martin Schulman 

Oorspronkelijke titel: Celestial Harmony

Jaar: 1988

Druk: niet genoemd

ISBN: 906378158X / 9789063781583

Taal: Nederlands

174 pagina's

Uitgeverij: Schors

Hardcover, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Volgens Martin Schulman is het de opdracht en de functie van de astroloog de mens in begrijpelijke taal uit te leggen, dat het voor hem mogelijk zo niet noodzakelijk is - mits hij werkelijk bewust leeft - in volkomen harmonie te verkeren met de wetten van de natuur. Wanneer wij de astrologie beoefenen in het licht van de kosmische kracht die zich via de seizoenen tot uitdrukking brengt, komen wij vanzelf terecht bij de bron van de verbondenheid van de mens met datgene wat hem laat groeien. De astrologie kan op deze wijze een vertrekpunt zijn naar de oorsprong van het bestaan. En op weg daarheen ervaren wij niet alleen ons natuurlijke veranderingsritme, onze cyclische activiteit, maar brengen wij tevens de kwaliteit van ons wezen aan het licht. 

M.a.w.: de astrologie ontpopt zich bij serieuze beoefening als een instrument vol verfijningen waarmee wij onze diepste niveaus kunnen peilen en in kaart brengen, om aldoende onze eigen wijze van groei te vinden en met ons ware ik in contact te komen. 

Voor wij echter zo ver zijn, dienen wij de aparte taal, die astrologie van oudsher is, grondig te beheersen. Om dit mogelijk te maken, behandelt Schulman o.a. de betekenis van de planeten, de mystieke cyclus van de tekens, de decanaten, huizen, hemisferen en kwadranten, het duiden van de elementen, de seizoenen en hun kwaliteiten, en de vrouwelijke en mannelijke kwaliteit. Vele schema’s, tabellen en tekeningen vergemakkelijken niet alleen het leren herkennen van de structuur van de astrologie, maar vooral ook van het groeiproces dat zij symboliseert. En zo vinden wij door inzicht in onze horoscoop uiteindelijk datgene waarnaar wij ons hele leven lang op zoek (zullen) zijn: ons ware zelf.Zoekwoorden: astrologie, boek, verjaardag, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, karmic astrology

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Karmische Astrologie deel 6: Hemelse Harmonieën

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €11,50


Gerelateerde producten

Het Astrologisch Argument

Het Astrologisch Argument

Met dit boek over astrologie zijn de auteurs om technische en praktische redenen afgeweken van de ge..

€13,50

The American Ephemeris 1901 to 1930

The American Ephemeris 1901 to 1930

In astronomy and celestial navigation, an ephemeris gives the positions of naturally occurring astro..

€4,50

Leven met de Maan

Leven met de Maan

Moonology. Werken met de energie van de maancyclus. Handboek vieringen, symboliek en bewustwording. ..

€22,50

De Vier Inzichten

De Vier Inzichten

Wijsheid van de Tolteken. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de..

€10,00

Tags: Astrologie, karma, Martin Schulman