Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Maravilla Lotion (Toverhazelaar Tinctuur)

Fles Humphreys Maravilla Lotion. 

Adstringerend, verzachtend, verfrissend.

Naast de medicinale en cosmetische toepassingen, heeft toverhazelaar een plaats in hekserij en volksmagie tradities, waar het wordt gebruikt voor bescherming en helende spreuken, evenals om negatieve energieën af te weren. De veelzijdige toepassingen, zowel praktisch als mystiek, hebben haar status als een geliefd kruid in verschillende culturen en praktijken over de hele wereld gevestigd.

Toverhazelaar, vereerd in verschillende magische tradities vanwege zijn krachtige eigenschappen, dient als een belangrijk voor hen die zich richten op reiniging, bescherming en emotionele genezing.

Deze plant zou diepgaande genezing bieden aan degenen die worstelen met liefdesverdriet, emotioneel evenwicht bevorderen en helpen bij het herstel van emotionele wonden. De bladeren zouden de kracht bezitten om vloeken te verdrijven en negatieve energieën te reinigen, waardoor het een hoofdbestanddeel is van veel rituelen gericht op zuivering en bescherming.

Naast zijn helende en beschermende kwaliteiten, deelt toverhazelaar een mystieke verwantschap met de voorname Europese iep en taxusbomen, die bekend staan ​​om hun voorspellende vermogens. Toverhazelaar zou psychische en voorspellende vermogens versterken, een duidelijker kanaal naar het spirituele rijk bieden en het inzicht van de beoefenaar vergroten. Bovendien strekt het gebruik ervan in spellwork zich uit tot het maken van beschermende barrières en het uitvoeren van banishing-rituelen, wat zijn veelzijdige en onmisbare rol in het botanische arsenaal van de heks onderstreept. Toverhazelaar heeft een gewaardeerde positie als een krachtige bondgenoot in magie, en belichaamt een brug tussen de fysieke en spirituele werelden.

Ingrediënten: Hamamelis Virginiana (toverhazelaar) destillaat (86%), alcohol (14%)Zoekwoorden: toverhazelaar, hamamelis, witch hazel, kopen, bestellen, winkel, webshop, 302190204801

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Maravilla Lotion (Toverhazelaar Tinctuur)

  • Eenheid: stuk
  • Model: Fles
  • Beschikbaarheid: 5
  • €15,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Florida Water Cologne 472ml

Florida Water Cologne 472ml

Fles Florida Water Cologne van Murray & Lanman. Heeft een kalmerende, bloemige geur. De naam 'Flori..

€17,50

Psychic Protection for Beginners

Psychic Protection for Beginners

Creating a safe haven for home & family. Our homes are places of refuge, where we can rest easy and ..

€16,50

Gamblers (gokkers) Parfum

Gamblers (gokkers) Parfum

Flesje Gamblers (gokkers) Parfum van Multi Oro. Draag wat van deze winnende parfum om de kansen in j..

€10,00

Véritable Eau de Cologne a la Reine des Fleurs

Véritable Eau de Cologne a la Reine des Fleurs

Flesje Eau Triple Éthérée de Cologne van L.T. Piver. Wordt in Afro-Caribische- en Voodoo tradities g..

€11,50

Tags: parfum, zuiveren, reinigen, bescherming