Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Drs. Karen M. Hamaker-Zondag

Jaar: 1980

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9063780486 / 9789063780487

Taal: Nederlands

244 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, tweedehands, in redelijke staat, kaft wat smoezelig.


Achterflaptekst:

Van de met recht bekende astrologe Drs, Karen Hamaker-Zondag verschijnt hierbij als tweede doel van de reeks Astrologische duiding  het boek Wezen en Werking van Planeten. Zij behandelt hierin uitvoerig de samenhang tussen de betekenis van de planeten en de ontwikkeling van de mens, waarbij zij zich de planeten als dragers van archetypische inhouden, die het menselijk gedrag bepalen, voorstelt, wat hen aanmerkelijk aan duidelijkheid en begrijpelijkheid doet winnen.

Vervolgens worden de planeten in de tekens zeer gedetailleerd besproken en per element gerangschikt. Zij legt er daarbij de nadruk op hoe de psychische inhouden van de planeten in de tekens logisch afgeleid en gecombineerd kunnen worden.

Het boek is nlet alleen een doorwrocht naslagwerk, maar tevens door de erin vermelde opgaven uitstekend als oefenboek te gebruiken. In één van de appendices zijn steekwoorden opgenomen voor de planeten, de elementenen de kruizen, zodat de lezer zijn verkregen kennis kan toetsen. 

In plaats van nóg een astrologisch ‘receptenboek’ het licht te doen zien, toont de schrijfster vóór alles aan, dat ogenschijnlijk identieke uitingen verschillende achtergronden kunnen hebben, Een mars in Ram bijvoorbeeld, zowel als een mars in Schorploen, zullen zo nu en dan agressief gedrag te zien geven, maar de oorzaak van die agressie stamt bij beide tekens uit een andere bron. 

in Wezen en Werking van Planeten wordt vooral dié achtergrond bektemtoond, zodat het boek niet alleen hulp biedt bij de duiding van de planeten in de tekens, maar tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert tot begrip van de samenhang van psychische knelpunten en de stand van planeten in de tekens. Het boek verschaft daarmee eveneens een mogelijkheid deze problemen op juiste wijze aan te pakken. 

Door aan het combineren van álle planeetstanden in een horoscoop uitvoerig aandacht te besteden, is dit nieuwe boek van Karen Hamaker-Zondag behalve een diepgaande studie ook een prachtig controle-apparaat voor de astrologische kennis en duidingstechniek van de Lezer. Een uitermate helder en praktisch boek. Zoekwoorden: astrologie, boek, verjaardag, horoscoop, kopen, bestellen, astrologische duiding, deel 2, deel II, 2e deel, tweede deel, deel twee, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Astrologische Duiding deel 2: Wezen en Werking van Planeten

  • Eenheid: stuk
  • Merk: Schors
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €15,00


Gerelateerde producten

Ongelukkig Gesternte in de Liefde

Ongelukkig Gesternte in de Liefde

Astrologische overlevingsgids voor verliefden. Maakt liefde blind? Ongelukkig gesternte in de liefde..

€5,00

12-zijdige Dobbelsteen Astrologische Symbolen

12-zijdige Dobbelsteen Astrologische Symbolen

12-zijdige dobbelsteen met astrologische symbolen: zon, maan, mercurius, mars, venus, saturnus, jupi..

€1,50

Maan-Astrologie

Maan-Astrologie

Haal het beste uit uw relatie en vind de ideale partner. De meeste mensen kennen hun eigen zonneteke..

€10,00

De Complete Gids Astrologie

De Complete Gids Astrologie

Krijg inzicht in de invloed van de sterren op ons leven. Dit uitgebereide, praktische en betrouwbare..

€7,50

Tags: Astrologie, planeten, Karen Hamaker-Zondag