Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Bronzen Hanger Thor Zittend 2

Mooi gedetailleerd bronzen hangertje van de Noorse god Thor, zittend op een troon. Een ontwerp van Paul Borda van Dryad Design. 

Thor is de Noorse / Germaanse god van de donder. Hij is afgebeeld met zijn hamer Mjöllnir. Op de rug van de troon is het gevecht tussen Thor en Ior, de wereldslang afgebeeld. Thor lokt hem met een ossenkop als aas, en de strijd was zo heftig dat Thor met zijn voeten door de bodem van de boot brak, en zijn voeten op de zeebodem zette als steun. De runentekst langs de voet is een aanroeping van Thor's bescherming: "TORS THUNDER STRIKE AND HALLOWED HOLD US WITH MJOLLNERS MIGHT" (Thors donder sla en zegen en bescherm ons met de kracht van Mjollnir).

De god Thor is een van de belangrijkste Germaanse/Noordse goden. Zijn vader was de Alvader Odin. Thor neemt verschillende taken op zich. Hij wordt beschouwd als een held en is ook de god van de oorlog, naast dat hij de god van het weer en stormen is, en is voor de Vikingen van bijzonder belang. Hij beschermt de andere goden tegen de ijsreuzen, en is een symbool van betrouwbaarheid en loyaliteit. Zijn vechtkracht wordt verder versterkt door de hamer Mjöllnir en zijn riem Megingiard.

Zijn gepassioneerde temperament was moeilijk te beheersen. Hij vertegenwoordigde zijn ideeën met een grote passie en toonde een enorme destructiviteit tijdens de oorlog. De god Loki stond vaak aan zijn zijde. Thor's vrouw is de mooie Sif. Bij haar heeft hij een dochter genaamd Thrud.Zoekwoorden: hanger, ketting, sieraad, brons, bronze, viking, vikingen, vikings, pendant, god, asatru, thor, Donar, Tonger, Thor, Thunaer, Stavo, noors, noords, noordse, germaans, dryad design, p. borda, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Juweliersbrons
Formaat 9 x 10 x 30 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Bronzen Hanger Thor Zittend 2

  • Eenheid: stuk
  • Merk: Dryad Design
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 1
  • €27,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Bronzen Hanger Freyr Zittend

Bronzen Hanger Freyr Zittend

Mooi gedetailleerd bronzen hangertje van de Noorse god Freyr, zittend op een troon. Freyr is de Noor..

€38,50

Aromahanger Gehoornde God

Aromahanger Gehoornde God

Terra cotta aromahanger met het symbool van de Gehoornde God erop. Deze hanger van poreus terra cott..

€10,00

Deurklopper Odin

Deurklopper Odin

Mooie Deurklopper in de vorm van het hoofd van de Noorse god Odin. Hij wordt gezien als de oppergod,..

€30,00

Zittende God Beeld

Zittende God Beeld

Mooi beeld van een zittende God. De God van het Woud zit, nobel en sterk, op zijn voetstuk. Tussen d..

€45,00

Tags: God