Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege onze vakantie zullen de bestellingen pas op 12 September worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Hanger Omgekeerd Pentagram (2 maten)

Zilverkleurige omgekeerde pentagram hanger, beschikbaar in 3 en 4,5 cm. Kies zelf aan wat voor een koord de hanger geleverd wordt.

Het omgekeerde pentagram heeft een punt naar beneden gericht. Het houdt in, dat de geest ondergeschikt is aan de materie, dat de mens als geheel ondergeschikt is aan zijn wereldse verlangens. Veel paganisten (aanhangers van natuurreligies) zijn het omgekeerde pentagram gaan zien als de representatie van de 'donkere kant', en wijzen het af omdat ze het als een slecht, negatief symbool zien.

Veel mensen zien een omgekeerde pentagram als iets duivels of satanistisch. Het is waar dat satanisten de omgekeerde pentagram als symbool gebruiken, maar dat is niet de enige betekenis van dit symbool. (net als dat de swastika niet per se een nazi-symbool is). De opvatting om het omgekeerde pentagram als iets negatiefs te zien is echter van recente datum; in de Gardneriaanse richting van de Wicca (de meest authentieke Traditie) is dit pentagram het symbool voor de tweedegraads inwijding en representeert de noodzaak voor de heks om de donkere kant van zichzelf tegemoet te treden, zichzelf ermee in evenwicht te brengen, en ervoor te zorgen, dat deze kant van de persoonlijkheid niet de overhand krijgt.

In de traditionele ceremoniële magie heeft het omgekeerde pentagram ook belangrijke functies. Het centrum van een pentagram laat een zeskantige vorm zien. Deze symboliseert, dat liefde en de wil van binnenuit 'heersen', materie en geest beheerst door de Wil, en dat liefde en wil de magische richting van seksuele energieën sturen.Zoekwoorden: Hanger, ketting, pentagram, pentakel, wicca, pagan, heksen, heks, ster, omgekeerd, ondersteboven, satanisme, metaal, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Zinklegering
Formaat Diameter klein 27 mm, groot 45 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Hanger Omgekeerd Pentagram (2 maten)

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 77
  • €5,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Baphomet Plushie

Baphomet Plushie

Leuke knuffel in de vorm van Baphomet. Brengt het occulte en het schattige samen!..

€21,50

Huisbeschermer Sfinx

Huisbeschermer Sfinx

Tinnen Sfinx om op de deur, deurpost of muur te bevestigen. Inclusief 2 schroefjes. Een sfinx is een..

€10,00

Hanger Lucifer

Hanger Lucifer

Zilverkleurige zegel van Lucifer hanger. Het Zegel van Lucifer (Sigil of Lucifer) is een historische..

€5,00

Hanger Lotus Pentagram

Hanger Lotus Pentagram

Subtiele lotus pentagram hanger gedecoreerd met bloemen, aan zwart koord. Dit bloemvormige pentagram..

€7,50

Tags: Hanger, Ketting, Pentagram