Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Hanger Druids Tree

Mooie tinnen pentagram hanger "Druids Tree" (druïdenboom), met gekleurd 'steentje'. Geleverd aan een zwart waxkoord.

De heilige boom van de Druïden, waar ooit rituelen werden uitgevoerd om de geesten van het woud en de elementen van de natuur aan te roepen, Het groene 'steentje' staat voor bescherming en geluk.

Het pentagram is een van de oudste symbolen ter wereld: het werd reeds meer dan 4000 jaar voor Christus gebruikt. De naam stamt van het Griekse pentagrammon, dat vijf lijnen betekent. Het pentagram staat symbool voor de elementen en spiritualiteit. De opwaartse punt van de ster is representatief voor de geest. De andere vier punten vertegenwoordigen allen één van de elementen: aarde, lucht, vuur en water. De geest en alle elementen dragen bij aan het leven en maken deel uit van ons allemaal.

De betekenis van het pentagram kan ook de zoektocht naar Goddelijke Kennis vertegenwoordigen. Het is een oud concept dat blijkt uit de vroegste geschreven rituele teksten in Babylonië en uit Keltische en Indiaanse tradities. 

Eén van de symbolieken van het dragen van een pentagram als sieraad kan daarom de verbondenheid met de elementen en het respecteren van de aarde uitbeelden. Ook kan het als beschermend symbool gedragen worden of om aan te geven betrokken te zijn in de wereld van magie en goddelijke wijsheid. De belangrijkste symboliek van het pentagram komt voort uit het feit dat deze 5 punten heeft. Veel eeuwenoude culturen hadden een vijfvoudig symbool, dat zeer belangrijk was voor hun religieuze en spirituele leven. 

Een cirkel rond een pentagram bevat de elementen van leven en biedt bescherming. De cirkel symboliseert eeuwigheid en oneindigheid. Het symboliseert de cyclus van het leven en de natuur. De cirkel raakt alle 5 punten van de ster. Het geeft aan dat de geest, aarde, lucht, water en vuur allen in verbinding staan met elkaar. De cirkel symboliseert dus de eenheid en continue verbondenheid.

Vandaag de dag worden de meest voorkomende religieuze en magische vormen van het gebruik van het pentagram in verband gebracht met de Wicca en het Paganisme. In de meeste Wicca en Paganistische tradities is de symbolische betekenis het licht. De betekenis is vaak afgeleid van “de vier elementen geregeerd door de Geest”. In veel van deze tradities, is het pentagram ook symbool voor de eenheid van de mensheid met de aarde.

Een pentagram hanger wordt gedragen als een teken van deze religie of als een amulet of talisman. De cirkel rond de ster staat in deze context voor de God-Godin en symboliseert totale intelligentie, universele wijsheid en bescherming.Zoekwoorden: ketting, charm, wicca, pagan, pentakel, heks, heksen, ster, goud, groot, bling, kopen, bestellen, winkel, webshop, pewter, wiccan amulets, Wiccan Amulet Charm Necklace, NL_12730, 5056131109698

Eigenschappen
Materiaal Tin
Formaat 2,7 x 3,5 x 0.5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Hanger Druids Tree

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 5
  • €10,00


Gerelateerde producten

Druïdisme

Druïdisme

Druïdisme is de spirituele weg die de voorouders en de natuurgeesten eert en individualiteit en crea..

€8,50

Muurhanger Pentagram Hout aan Touw

Muurhanger Pentagram Hout aan Touw

Mooie handgesneden houten muurhanger met een pentagram erop. Diameter 15 cm. Het pentagram is een v..

€12,50

The Druidic art of Divination

The Druidic art of Divination

Understanding the past and seeing into the future. In this practical guide, Jon G. Hughes shares anc..

€16,50

De Symboliek van Bomen

De Symboliek van Bomen

Volgens de Keltische boomkalender. De bomen worden eerst kort omschreven, vervolgens wordt hun rol i..

€15,00

Tags: Pentagram, druiden, tol