Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Kussensloop Baron Samedi

Mooie zwarte kussensloop voor een sierkussen met daarop de veve van Baron Samedi. 50 x 50 cm, met rits. Handgeschilderd door Lights of Lilith. Is zonder kussenvulling ook als altaarkleedje te gebruiken. Met de hand te wassen, kan niet in de droger.

Baron Samedi is een mannelijke Loa uit de Caraïbische voodoo. Hij is de Loa van de dood en wordt vooral gediend in de Haïtiaanse vodou. Volgens sommige volgelingen is hij getrouwd met de vrouwelijke Loa Madame Brigitte. Hij is het hoofd van de Guédé, een groep Loa's die zijn helpers zijn en de geesten van de overledenen naar het hiernamaals begeleiden. Hij leeft op slechte voet met de andere Loa's.

Baron Samedi neemt voor ieder mens de beslissing over leven en dood. Hij bepaalt wanneer iemand geboren wordt en wanneer iemand weer sterft. Om deze reden wordt hij vaak gediend in hoodoorituelen. Hierin wordt hem gevraagd om een zieke (of zelfs iemand op wie een vloek rust) te laten overleven of om juist een vijand te laten sterven. Hierbij worden dan offers gegeven.Zoekwoorden: kussen, pillow, couchion, zaterdag, kopen, bestellen, winkel, shop, sloop, hoes, Baron Samdi, Bawon Samedi, Bawon Sanmdi, saturday, Baron Cimetière, Baron La Croix, Baron Criminel, voodoo, voudou, hoodoo, voedoe, vodou, vodun, vodon, vodoun, vudu

Eigenschappen
Materiaal 100% katoen
Formaat 50 x 50 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kussensloop Baron Samedi

  • €30,00


Gerelateerde producten

Hanger Veve Maman Brigitte

Hanger Veve Maman Brigitte

Hanger met de veve (symbool) van Maman Brigitte, een Ghede Loa van de dood uit de Voodoo. Maman Bri..

€10,00

Hanger Veve Ezilifreda

Hanger Veve Ezilifreda

Hanger met de veve (symbool) van Ezilifreda, een Loa uit de Voodoo. Ezilifreda is de Loa van de lie..

€10,00

Voodoo

Voodoo

Een van de meest gevraagde onderwerpen voor een werkstuk of een spreekbeurt is voodoo. Het is dan oo..

€7,50

The Haitian Vodou Handbook

The Haitian Vodou Handbook

Protocols for riding with the Lwa...

€17,50

Tags: kussen