Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Leuke wierook kadoset, bestaande uit een mangohouten wierookdoos gedecoreerd met de chakra symbolen, waarin de wierook zowel gebrand als opgeborgen kan worden, en 10 stokjes gemengde wierook.

De bovenkant van de doos klapt open om bij de wierookhouder te komen, aan de zijkant van de doos zit een klepje om de wierook in op te bergen.

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam volgens de traditionele oosterse filosofie. Ze bevinden zich in het astraallichaam langs de ruggengraat, vanaf het staartbeen tot aan de kruin. Elke chakra heeft een kleur en energie. Aangezien elke chakra betrekking heeft op specifieke geestelijke, emotionele, psychologische en fysieke aspecten van ons wezen, wordt er gezegd dat blokkade of storing van de chakra’s kan leiden tot lichamelijke, psychische en emotionele stoornissen. Bewustzijn en het in balans brengen van deze energie centra wordt daarentegen verondersteld te leiden tot welzijn en een goede gezondheid. 

Volgens de legenden van de Ojibweg of Anishinaabeg (Native American volk) helpt een dromenvanger boven je bed tegen slechte dromen (zij noemen het een asabikeshiinh, wat 'spin' betekent). Zij geloven dat de hemel doorweekt is met dromen, zowel goede als slechte. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en glijden er dan in de morgen af en drogen op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Deze amulet is verbonden aan Spider Woman (Asibikaashi), de beschermvrouwe van mensen en kinderen van het land. Al eeuwenlag maken de ouders van het Ojibweg-volk dromenvangers voor boven het bedje van hun kinderen. Naast nare dromen zouden de dromenvangers ook andere narigheid afvangen, en worden dus ook als algemeen beschermingsamulet gebruikt.Zoekwoorden: wierookbrander, wierook, wierookhouder, IS_05023, 5056131133709, doos, wierookstokjes, kopen, bestellen, winkel, webshop, Chakra Wooden Mixed Incense Box Set

Eigenschappen
Materiaal mangohout
Formaat 6,5 x 6 x 30,5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Chakra Wierookdoos Set

  • Eenheid: Set
  • Model: Wierookset
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,50


Gerelateerde producten

Wierookhouder Levensboom

Wierookhouder Levensboom

Mooie wierookhouder in de vorm van een levensboom voor een grote staande steen met een triskele, ges..

€22,50

Wierookhouder Uil

Wierookhouder Uil

Wierookhouder van terra cotta, met afbeelding van een uil, geschikt voor wierookstokjes. Uilen staan..

€9,00

Wierookplankje Gargoyle

Wierookplankje Gargoyle

Leuke brander voor wierookstokjes met een gargoyle (waterspuwer) en keltische knopen erop...

€4,00

Wierookhouder Green Man Bronskleurig

Wierookhouder Green Man Bronskleurig

Mooie wierookhouder in de vorm van een green man (groene man) in een bronskleurige afwerking, geschi..

€10,00

Tags: Wierookstokjes, chakras