Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Bronzen Hanger Thor Zittend 2

Mooi gedetailleerd bronzen hangertje van de Noorse god Thor, zittend op een troon. Een ontwerp van Paul Borda van Dryad Design. 

Thor is de Noorse / Germaanse god van de donder. Hij is afgebeeld met zijn hamer Mjöllnir. Op de rug van de troon is het gevecht tussen Thor en Ior, de wereldslang afgebeeld. Thor lokt hem met een ossenkop als aas, en de strijd was zo heftig dat Thor met zijn voeten door de bodem van de boot brak, en zijn voeten op de zeebodem zette als steun. De runentekst langs de voet is een aanroeping van Thor's bescherming: "TORS THUNDER STRIKE AND HALLOWED HOLD US WITH MJOLLNERS MIGHT" (Thors donder sla en zegen en bescherm ons met de kracht van Mjollnir).

De god Thor is een van de belangrijkste Germaanse/Noordse goden. Zijn vader was de Alvader Odin. Thor neemt verschillende taken op zich. Hij wordt beschouwd als een held en is ook de god van de oorlog, naast dat hij de god van het weer en stormen is, en is voor de Vikingen van bijzonder belang. Hij beschermt de andere goden tegen de ijsreuzen, en is een symbool van betrouwbaarheid en loyaliteit. Zijn vechtkracht wordt verder versterkt door de hamer Mjöllnir en zijn riem Megingiard.

Zijn gepassioneerde temperament was moeilijk te beheersen. Hij vertegenwoordigde zijn ideeën met een grote passie en toonde een enorme destructiviteit tijdens de oorlog. De god Loki stond vaak aan zijn zijde. Thor's vrouw is de mooie Sif. Bij haar heeft hij een dochter genaamd Thrud.



Zoekwoorden: hanger, ketting, sieraad, brons, bronze, viking, vikingen, vikings, pendant, god, asatru, thor, Donar, Tonger, Thor, Thunaer, Stavo, noors, noords, noordse, germaans, dryad design, p. borda, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Juweliersbrons
Formaat 9 x 10 x 30 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Bronzen Hanger Thor Zittend 2

  • Eenheid: stuk
  • Merk: Dryad Design
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 1
  • €27,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Plaque Jaarwiel Klein

Plaque Jaarwiel Klein

Mooie kleine muurhanger met het Keltisch jaarwiel erop van Dryad Design. Heksen, Druïden en andere g..

€27,50

Hanger Thor's Hammer

Hanger Thor's Hammer

Tinnen Mjöllnir hanger. Amulet voor kracht, bescherming en zakelijk succes. Mjöllnir, de magische ha..

€17,50

Muurhanger Mjölnir

Muurhanger Mjölnir

Stoere houten Mjölnir (hamer van Thor) muurhanger. Mjölnir is in de Noordse mythologie de krijgshame..

€25,00

Hanger Open Maansikkel Pentagram met Opdracht van de Godin Koper

Hanger Open Maansikkel Pentagram met Opdracht van de Godin Koper

Roodkoperen opengewerkte maansikkel pentagram hanger met de eerste twee regels van het tweede couple..

€30,00

Tags: God