Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

De profetie van de meesters van de Andes. Een spiritueel avontuur.

Auteur: Elizabeth B. Jenkins

Jaar: 1997

Druk: 3e

ISBN: 9789022983560 / 9022983560

Taal: Nederlands

320 pagina's

Uitgeverij: A.W. Bruna

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

De terugkeer van de Inca is het unieke verhaal van Elizabeth Jenkins, een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes. Deze leer wortelt in een 16.000 jaar oude en ononderbroken traditie, die zijn hoogtepunt beleefde gedurende het Incarijk. Tot nu toe werd algemeen aangenomen dat deze leer met de Inca's verdwenen was nadat de Spanjaarden in 1532 de Inca's overwonnen. De huidige Q'eros, een klein inheems volk, zijn directe afstammelingen van de voor de Spanjaarden gevluchte indianen, die zich de afgelopen 500 jaar hoog in de Andes schuil hebben gehouden. Hun spirituele kennis is eeuwenlang mondeling van meester op volgeling overgedragen en was daardoor onbekend aan buitenstaanders.

Elizatbeth Jenkins wordt aanvankelijk opgenomen als inwijdeling van een priester van de Apus, de berggeesten. Na enige tijd begint zij te twijfelen over het initiatieproces; zij vraagt zich af of deze priester wel een oprechte meester is en zijn leer wel de juiste is, óf dat de moeilijkheden die zij ondervindt juist horen bij het initiatieritueel. Langzaam maar zeker wordt de grens tussen het spirituele pad naar een ruimer bewustzijn en de praktijk van zwarte magie moeilijk te trekken. Maar als zijn vervolgens Juan Victor Nunez del Prado ontmoet, herkent zij in hem de meester die haar kan inwijden.

Dat Juan nu voor het eerst zijn kennis deelt met Jenkins en via haar met de wereld, heeft alles te maken met de Messiaanse profetie van de Q'eros: de mensheid is toe aan transformatie.

De profetie van de meesters van de Andes vertelt dat de mensheid op het punt staat om naar een hoger bewustzijnsniveau over te gaan. Dan zal een tijdperk aanbreken waarin de mens weer volledig mens kan worden; dat wordt bereikt door integratie van het vrouwelijke, ontvangende aspect van menselijkheid. Alleen deze staat van menselijk bewustzijn kan de weg bereiden voor een tijd waarin mensen zullen opstaan die over buitengewone capaciteiten beschikken.

Dit Messiaanse tijdperk staat bij de Q'eros bekend als 'de terugkeer van de Inca' Deze boodschap van de meesters van de Andes geeft Elizabeth Jenkins in De terugkeer van de Inca aan ons door.Zoekwoorden: kopen, bestellen, boek, tweedehands, inca, zuid-amerika, incas, inka, inka's, indianen, kopen, bestellen, winkel, webshop, roman

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Terugkeer van de Inca

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 3
  • €15,00


Gerelateerde producten

De Vierde Dimensie Werkboek

De Vierde Dimensie Werkboek

Loop niet met de massa mee, maar kies je eigen pad. Het ontdekken van de vierde dimensie begint bij ..

€12,50

The Second Ring of Power

The Second Ring of Power

Enter the sorceress! Back from the abyss, Castaneda encounters his greatest test on the journey towa..

€5,00

Shamaness with Framedrum Ansichtkaart

Shamaness with Framedrum Ansichtkaart

Mooie ansichtkaart 'Shamaness with Framedrum', getekend door Jip van der Hoeven. De kaarten van Jip..

€2,00

Reis Naar Ixtlan

Reis Naar Ixtlan

In 1961 maakte de 26-jarige antropoloog Carlos Castaneda een studiereis door het zuidwesten van de V..

€12,50

Tags: inca, roman, sjamanisme, Elizabeth B. Jenkins