Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Hanger Hertenkop in Schild

Mooie hanger in de vorm van een schild, met een hertenkop en het Vegvísir-symbool, omringd door Keltische knoop-motieven. Aan gevlochten kunstleren ketting.

Als totemdier symboliseert het hert vriendelijkheid, camouflage, onschuld, gevoel, gratie en zachtmoedigheid. Als Medicijnwieltotem is het de totem van de Maisplantmaan. Van dit prachtige dier leren we gevoeligheid, gratie, alertheid, creativiteit en hart en geest connectie.

Herten zijn over de hele wereld gunstige symbolen die geassocieerd worden met het Oosten, de dageraad, het licht, zuiverheid, creativiteit en spiritualiteit. In allerlei tradities wijst een groot gewei op de levensboom, op zonnestralen en, omdat een hert zijn gewei vernieuwt, op wedergeboorte. Over de hele wereld en in iedere cultuur staat het hert en zijn gewei symbool voor zachtheid, soepelheid, kracht en teken van eeuwig leven.  

Herten staan symbool voor hemels verlangen, ongedisciplineerd kracht, de nederlaag van het kwaad en het vermogen om de jeugd te vernieuwen. Bij Chinezen is het hert symbool van een lang leven, van geluk, van carrière en geld en van onsterfelijkheid. Bij Grieken en Romeinen wordt het hert vooral in verband gebracht met de goden van de jacht en bij de Indianen is het hert symbool van snelheid en van een vaste trefzekere voet die niet wankelt. Voor de Druïden stond een hert ook in verband met profetie, visioenen gebeurden vaak in de nabijheid van herten.

Vegvísir, wat 'wegwijzer' betekent, is een IJslandse magische zegel (Galdrastafur) bedoeld om de drager te helpen zijn weg te vinden door stormen, en niet te verdwalen.Zoekwoorden: Hanger, ketting, hert, vegvisir, viking, herten, hoofd, kop, stag, deer, gewei, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Zinklegering
Formaat 53 x 30 x 10 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Hanger Hertenkop in Schild

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,50


Gerelateerde producten

Ring Gewei

Ring Gewei

Mooie ring met afbeelding van een. Verkrijgbaar in 3 tinten: zilver, goud en roze goud. Per stuk. De..

€3,50 €5,00

Gjallarhorn

Gjallarhorn

A Norse oracle deck, that is both a guide and a tool. It is also an extension of you because in thei..

€35,00

Triskele Shield Amulet

Triskele Shield Amulet

Mooie tinnen hanger met een afbeelding van een triskele. Een hanger uit de Celtic Visions-serie. Gel..

€12,50

Blanco Boek Rune

Blanco Boek Rune

Blanco boek met een afbeelding van een goud- en koperkleurige Vegvisir en runen-alfabet erop. Op de ..

€15,00

Tags: Hert, schild, vegvisir, viking