Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Oersymboliek in droom en werkelijkheid. Psychologische betekenis voor de mens.

Auteur: Christiane Beerlandt

Jaar: 2017

Druk: 5e 

ISBN: 9789075849363 / 9075849362

Taal: Nederlands

736 pagina's

Uitgeverij: Beerlandt Publications

Hardcover, nieuw.


Achterflaptekst:

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Véér de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die diepe oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen psyche, geaardheid, symbolische betekenis... én een belangrijke boodschap voor ons, mensen.

Is je lievelingsdier de kat ? Of eerder de hond ? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bv. kraaien, het lieveheersbeestje, zwarte katten, dc slang... Trekt vandaag een welbepaald dier je aandacht via een boek, tv, krant, of in werkelijkheid ? Tikte dat roodborstje weer op het raam ? Droomde je van een krokodil ? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen ? Ben je geïntrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen ? Dan kan je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.

Levensfilosoof Christiane Beerlandt (1955) geniet wereldwijde waardering als schrijfster van naslagwerken zoals De Sleutel tot Zelf-Bevrijding (over de psychologische oorsprong en oplossing van 1300 ziekten) en De Hoorn des Overvloeds (over de psychologische symbooltaal van voedingswaren). Met grote liefde voor mens en dier schreef ze dit boeiende dierenboek dat met tekeningen van haar hand geïllustreerd is. Een verrijking voor elke dierenvriend, een hulp in ieders persoonlijke ontwikkeling.Zoekwoorden: animal, totem, kopen, bestellen, winkel, webshop, dieren, betekenis, shaman, sjamaan, encyclopedie, symbolen, spirit, droom, dier, dieren

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Als de Dieren Spreken Konden...

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €56,00


Gerelateerde producten

Muurhanger Berenkop

Muurhanger Berenkop

Mooie muurhanger in de vorm van de brullende kop van een grizzlybeer. met ophangoogje aan de achterz..

€20,00

Beeldje Wilde Dieren

Beeldje Wilde Dieren

leuke beeldjes van verschillende wilde dieren: hert, adelaar, leeuw, luipaard, poema en beer. Per s..

€3,50

Animals Dreaming Oracle Cards

Animals Dreaming Oracle Cards

In times past, it was not uncommon for a seeker of knowledge to request the advice of an Elder; some..

€21,50

The Druid Animal Oracle

The Druid Animal Oracle

Bring the Power of Ancient Druid Wisdom into Your Life. You are holding a source of great power and..

€17,50

Tags: dieren, symboliek, Christiane Beerlandt