Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Mooie kelk met hertenkop, geweistang en plantmotieven. Met uitneembare aluminium beker (makkelijk af te wassen).

Als totemdier symboliseert het hert vriendelijkheid, camouflage, onschuld, gevoel, gratie en zachtmoedigheid. Als Medicijnwieltotem is het de totem van de Maisplantmaan. Van dit prachtige dier leren we gevoeligheid, gratie, alertheid, creativiteit en hart en geest connectie.

Herten zijn over de hele wereld gunstige symbolen die geassocieerd worden met het Oosten, de dageraad, het licht, zuiverheid, creativiteit en spiritualiteit. In allerlei tradities wijst een groot gewei op de levensboom, op zonnestralen en, omdat een hert zijn gewei vernieuwt, op wedergeboorte. Over de hele wereld en in iedere cultuur staat het hert en zijn gewei symbool voor zachtheid, soepelheid, kracht en teken van eeuwig leven.  

Herten staan symbool voor hemels verlangen, ongedisciplineerd kracht, de nederlaag van het kwaad en het vermogen om de jeugd te vernieuwen. Bij Chinezen is het hert symbool van een lang leven, van geluk, van carrière en geld en van onsterfelijkheid. Bij Grieken en Romeinen wordt het hert vooral in verband gebracht met de goden van de jacht en bij de Indianen is het hert symbool van snelheid en van een vaste trefzekere voet die niet wankelt. Voor de Druïden stond een hert ook in verband met profetie, visioenen gebeurden vaak in de nabijheid van herten.Zoekwoorden: hert, herten, stag, deer, gewei, kelk, monarch of the glen, goblet, beker, E5270S0, 801269139889, keltisch, heks, heksen, wicca, pagan, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Polystone en aluminium
Formaat diameter: 8 cm, hoogte: 19,5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kelk Hert

  • Eenheid: stuk
  • Model: Kelk
  • Beschikbaarheid: 2
  • €22,50


Gerelateerde producten

Brigid Mini-Poster

Brigid Mini-Poster

Mooie mini-poster met een gebed voor de Godin Brigid. In het Engels. A4 formaat, op mooi perkament-l..

€2,50

Protection Amulet

Protection Amulet

Mooie tinnen hanger met Keltisch motief. Een hanger uit de Celtic Harmony-serie. Geleverd aan een zw..

€12,50

Earth Harmony Amulet

Earth Harmony Amulet

Mooie tinnen hanger in de vorm van een Keltisch wiel. Een hanger uit de Celtic Harmony-serie. Geleve..

€12,50

Beeld Morrigan

Beeld Morrigan

Mooi fierce van de godin Morrigan in een kraaiachtige vorm. Aan haar voeten een berg lichamen met kr..

€70,00

Tags: Kelk, hert, keltisch