Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Ketting Totem Tand Wolf

Coole ketting een echte hoektand van een wolf/hond-achtige (canidae) en 2 houten kralen. Met schuif-sluiting. Het betreft een natuurproduct, dus het kan afwijken van de foto.

In de westerse samenleving staat de hond symbool voor trouw en opoffering. Bij de oude Grieken werd de hond gezien  als een magisch dier met macht over leven en dood. In Egypte werden honden naast hun meesters begraven om hen te begeleiden  naar de volgende wereld. Zowel de Romeinen en Grieken gebruikten de term hond ook als een denigrerende benaming en tegenwoordig  zijn hond en teef nog steeds beledigende termen. Ook wordt de hond wel eens gezien als een symbool van ongebreidelde lust omdat ze in het openbaar copuleren. Ook is de hond het twaalfde teken van de Chinese dierenriem. Voor moslims is de hond onrein en in  de meeste oosterse landen mogen honden ook niet in huis komen. 

De symboliek van de wolf is gevarieerd en sterk afhankelijk van de cultuur en de context. Als totemdier staat de wolf vooral voor leiding en bescherming door intuïtie. Het totemdier van de wolf wijst erop dat we naar onze innerlijke stem moeten luisteren en moeten oppassen dat we niet de verkeerde acties ondernemen. Als de wolf verschijnt, is het tijd om erop te vertrouwen dat onze innerlijke gids ons helpt een nieuw pad te vinden zodat we ons leven in eigen hand kunnen nemen. De wolf vertelt ons dat we als we aan deze nieuwe reis beginnen, we begeleid en beschermd zullen worden. Wolven zijn sociaal, hebben een sterk familiegevoel, zijn loyaal en leven volgens strak bepaalde regels en rituelen. Wolven vechten niet onnodig. Meestal doen meestal ze hun uiterste best om gevechten te vermijden. Hoewel wolven buitengewoon sterk zijn, eindigen ruzies zelden in serieuze gevechten. Vaak is een blik, houding, grom al genoeg voor het vaststellen van de dominantie. Ze hoeven het niet te demonstreren, maar als het erop aankomt staan ze hun mannetje. De wolf als totemdier helpt je jezelf te leren kennen en daaraan kracht, vertrouwen en zekerheid te ontlenen, zodat je je niet zo nodig tegenover iedereen hoeft te bewijzen en te laten gelden.

In Griekenland was de wolf heilig in de eredienst voor Apollo en in de Scandinavische traditie voor Odin (Wodan). De wolvin die Romulus en Remus (kinderen van Mars, de legendarische stichters van de stad Rome)  zoogt is een beeld van intense moederlijke zorg, dat we terugzien in India en in het verhaal over Mowgli in ‘Jungleboek’.Zoekwoorden: Hanger, ketting, hond, wolf, wolven, honden, k9, k-9, hoektand, tand, dier, bot, surfer, kopen, bestellen, winkel, webshop


Eigenschappen
Materiaal echte tand en hout
Formaat lengte tand ± 3,5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Ketting Totem Tand Wolf

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • €5,00


Gerelateerde producten

Wolf Spirit Magische Olie

Wolf Spirit Magische Olie

Naar verluidt wordt deze olie gebruikt om de krachten van dit geweldige totemdier op te roepen. De w..

€4,00

Hanger Veve Papa Ghede

Hanger Veve Papa Ghede

Hanger met de veve (symbool) van Papa Ghede, een Loa uit de Voodoo. Papa Ghede heerst over de dood,..

€10,00

Muurhanger Guardian of the Fall Wolf

Muurhanger Guardian of the Fall Wolf

Mooie grote muurhanger in de vorm van een wolvenkop omringd door herfstbladeren. Guardian of the Fal..

€50,00

Wolven

Wolven

Uit het gehuil van een roedel wolven spreekt een onverwoestbare overlevingsdrang. In Noord-Amerika w..

€9,00

Tags: Hanger, Ketting, Wolf, Hond