Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Feline kracht voor inzichten.

Auteur: Petra Stam

Jaar: 2023

Druk: niet genoemd

ISBN: 9789491557750 / 9491557750

Taal: Nederlands

253 pagina's

Uitgeverij: A3 Boeken

Paperback, Nieuw


Achterflaptekst:

Leeuw- en zonnegodin Sekhmet is krachtig, majestueus, mysterieus, zuiverend, transformerend en bovenal onvoorwaardelijke liefde. Zij, Bastet en andere feline wezens zijn grote helers. Ze herinneren ons eraan dat we licht, heel en multidimensionaal zijn en Hoe we de universele levenskracht kunnen inzetten voor onszelf en al wat leeft. We moeten wel bereid zijn onze diepten te betreden, oude patronen te doorzien’ en, achter ons te laten om te worden wedergeboren in een hoger weten:  Ze laten ons ervaren dat we het goddelijk en scheppend principe in ons as dragen, zoals een schepper!

Toen Petra Stam tijdens een privébezoek in de Grote Piramide was, lieten een leeuwman en twee katvrouwen zich aan haar zien. Dit was haar eerste kennismaking met feline wezens en het begin van een diepgaande, multidimensionale ervaringsreis. Zij ziet de feline wezens als voorouders die ons liefdebol hebben geholpen een groter bewustzijn te ontwikkelen. Die ons kosmische voeding hebben gegeven, herinneringen en mogelijkheden in ons DNA hebben ingebracht om sluiers op te lichten en ons ware potentieel te leven. Met dit boek helpt zij ons toegang te krijgen tot hun kracht, zodat we verder kunnen kijken dan de Aarde en onszelf in een groter perspectief kunnen zien. Je kunt hun hulp altijd inroepen, maar alleen jij kunt de oorzaak helen. Dat vraagt zelfonderzoek en zelfkennis, alsook verantwoordelijkheid nemen voor wat je deed, doet of juist niet hebt gedaan.Zoekwoorden: Egypte, Egyptische, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, Egyptisch, magie, sekhmet, sekmet, sakhmet, sechmet, sakhet, leeuw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Sekhmet

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €27,50


Gerelateerde producten

Altaartegel Triple Moon

Altaartegel Triple Moon

Verzilverde messing altaartegel met afbeeldin van een triple moon (drievoudige maan)...

€13,50

Susan Seddon Boulet Mousepad Isis and Osiris

Susan Seddon Boulet Mousepad Isis and Osiris

Mooie Muismat met daarop het schilderij Isis and Osiris van Susan Seddon Boulet. De schilderijen v..

€10,00

Isis

Isis

Great of Magic, She of 10,000 Names. Transcending cultures and time to meet ancient Egypt’s universa..

€14,50

Goden & Rituelen

Goden & Rituelen

Isis & Osiris in de Egyptische en Hellenistische tijd. Je kunt geen boekje schrijven over Isis zonde..

€67,95

Tags: sekhmet, leeuw, egypte, kat, godin, Petra Stam