Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Echte! Jezebel Wortel

De echte Jezebel Wortel (Moraea huttonii) uit New Orleans! Want veel van de online verkochte Jezebel Root is nep. Het is gewoon boomschors!!! 

De echte Jezebel wortel is de wortel van een moerasbloem afkomstig uit Zuid-Louisiana. Jezebel Root wordt gevonden in waterrijke gebieden zoals sloten, moerassen, langzaam bewegende rivieren en beken. Het groeit nergens in de buurt van hout of schors. 

In de zuidelijke magische folklore wordt Jezebel voorgesteld als een machtige Afrikaanse koningin, die zowel mannen als andere vrouwen respect en gehoorzaamheid kan afdwingen. Deze wortel staat bekend als de wortel van een vrouw, gebruikt om als vrouw geld aan te trekken door rijke mannen te verleiden. Ook wordt het als beschermingsamulet gebruikt voor veiligheid door de "dames van de nacht".

In moderne tijden wordt het gebruikt door vrouwen die genereuze fooien van mannen willen krijgen. Met name onder serveersters, kappsters, barvrouwen, verkoopsters, exotische dansers, prostituees, schoonmaaksters en dergelijke beroepen.

In de zuidelijke hoodoo-magie wordt de Jezebel-wortel gebruikt om de magie van vrouwen kracht bij te zetten. Zoekwoorden: jezebel root, kopen, bestellen, winkel, webshop, Louisiana Iris Root

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Echte! Jezebel Wortel

  • Eenheid: 1 gr.
  • Model: Wortel
  • Beschikbaarheid: 15
  • €4,50


Gerelateerde producten

Mirre Korrelwierook

Mirre Korrelwierook

Een korrelwierookmix (om te branden op een kooltje of op een wierookbrander). Geleverd in een zakje ..

€2,00

Pokhout Korrelwierook

Pokhout Korrelwierook

Een korrelwierookmix (om te branden op een kooltje of op een wierookbrander). Geleverd in een zakje ..

€2,00

Bitterzout

Bitterzout

Salpeter (kaliumnitraat) wordt wordt als wierook-ingrediënt gebruikt om het mengsel beter te laten o..

€2,00

Mojo Bonen

Mojo Bonen

Mojo wensbonen, gemaakt door Dragontree. Geleverd in een zakje van 7 stuks. Doe een wens met de 7 bo..

€3,00

Tags: ingrediënt