Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een spirituele inwijding voor Kosmische groei. Met inspirerende kaarten, gebeden, rituelen, Aartsengel- en Meesterwijsheden.

Auteur: Ulrike Hinrichs

Oorspronkelijke titel: Alles ist wahr

Jaar: 2004

Druk: niet vermeld

ISBN: 9789063785994 / 9063785992

Taal: Nederlands

17 kaarten + 120 pagina's

Uitgeverij: Schors

Nieuw.


Achterflaptekst:

Met Alles is Waar heeft Ulrike Hinrichs, bekend van de Grote Aartsengelkaarten en de Grote Meesterkaarten, een ‘inwijdingsweg’ geschreven voor de spirituele ontwikkeling die de poort opent naar het opstijgen tot de kosmos en het ‘Al-Zijn’.

Deze inwijding in 17 stappen voert de lezer naar zijn eigen innerlijke waarheid. Het opstijgen naar de kosmos begint met de energieën van Maria en besluit met het transformatie-ritueel van Meester Saint Germain. De inspirerende kaarten met de erin besloten boodschap dienen daarbij als ‘visueel anker’ voor de energiekwaliteit van dat moment. De toepassing van de rituelen en het uitspreken van de gebeden ontvouwen een grote kracht; die door hun energie de Meesters en de Engelen met elkaar verbindt, om zo de Goddelijke Waarheid op aarde zichtbaar te maken.

Natuurlijk zullen bij een dergelijke confrontatie met zulke krachtige wezens af en toe weerstanden optreden, maar juist daardoor worden continue genezingsreacties op gang gebracht. Wie zich wil bevrijden van deze bij het helingsproces behorende symptomen, hoeft simpelweg (de weerstand) los te laten en méé te gaan. Verantwoordelijkheid kunnen en willen accepteren is in dit proces essentieel.

Alles is Waar is een bijzonder krachtig transformatiespel dat vele mogelijkheden biedt en dat behalve voor zelfontwikkeling ook te gebruiken valt bij diverse therapieën.Zoekwoorden: kaarten, inzicht, set, angels, engel, orakel, tarot, oracle, kopen, bestellen, winkel, webshop, aartsengelen, archangel, helen, healing, hulp, inwijding

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Alles is Waar

  • Eenheid: Set
  • Model: Kaartenset
  • Beschikbaarheid: 1
  • €29,00


Gerelateerde producten

Het Lenormand Spel

Het Lenormand Spel

Een handige gids die het Lenormandspel binnen ieders bereik brengt. De beroemde waarzegkaarten van ..

€25,00

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinn..

€25,95

Wonderkaarten

Wonderkaarten

Deze prachtige kaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonder..

€16,50

Kaartendoos Pentagram Zeepsteen

Kaartendoos Pentagram Zeepsteen

Mooie doos van zeepsteen met een pentagram erop. Om bijvoorbeeld je tarotkaarten in op te bergen. H..

€17,50

Tags: Kaarten