Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege onze vakantie zullen de bestellingen pas op 12 September worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Over afscheid nemen en verder gaan.

Auteur: Hans Stolp

Jaar: 2003

Druk: niet vermeld

ISBN: 9789020282948 / 9020282948

Taal: Nederlands

128 pagina's

Uitgeverij: Ankh-Hermes

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

AIs een geliefde sterft is de schok meestal zo groot, dat het niet echt tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt. We zien het wel, maar beseffen het niet. Pas later, wanneer we ons gaan realiseren dat het echt waar is dat onze geliefde nooit meer terugkomt, komen de gevoelens naar boven die zijn of haar dood in ons hebben opgeroepen. En dan begint de lange weg van het doorleven van het verdriet en de eenzaamheid. Voor velen is deze periode ook de tijd waarin we allerlei vragen gaan stellen zoals: wat is de dood eigenlijk? We willen weten en begrijpen.

En daarom is juist deze periode van verdriet dikwijls ook het begin van een nieuwe, spirituele levensweg. Met onze gevoeligheid kunnen we aanvankelijk de weg van onze geliefde aan de overkant van de dood nog heel goed volgen. Maar hoe verder deze reist, hoe ijler de verbinding wordt. En dan voelen we ons pas echt alleen. Sommige mensen hebben het nodig om veel te praten, anderen juist niet. Maar wat onze persoonlijke houding hierin ook is, voor bijna iedereen betekent het verwerken van het verdriet het gaan door een donkere tunnel, waarin je soms geen hand voor ogen kunt zien. Pas voorbij het diepste donker begint er weer wat licht te dagen, kunnen wij ons weer heel voorzichtig, stap voor stap, openen voor het leven. En wanneer het einde van de tunnel in zicht komt, ben jij op die lange tocht door het donker tot een ander mens geworden. Want elk rouwproces is ook een transformatieproces.

Hans Stolp is pastor, auteur en veel gevraagd spreker. Van Hans Stolp zijn bij Ankh Hermes vele boeken verschenen, waaronder als meest recente titels Stervensbegeleiding in de nieuwe tijd en Waar haal je het vandaan? Mijn weg naar het esotherisch christendomZoekwoorden: boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, leven, dood, verschijningen, uittreden, bijna dood ervaring, leven, sterven, bewust, mindfull, mindfullness, bewustzijn, spiritualiteit, spiritueel, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Als een Geliefde Sterft...

  • Eenheid: stuk
  • Merk: Ankh-Hermes
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €15,00


Gerelateerde producten

Uittredingservaringen

Uittredingservaringen

Welke betekenis hebben uittredingservaringen voor onze visie op de dood ? Zijn ze echt ? Kunnen ze w..

€5,00

Buitenzintuigelijk

Buitenzintuigelijk

PSI in het dagelijks leven. 'Ik dacht juist aan jou...' Iedereen gebruikt deze uitdrukking wel eens ..

€5,00

Death Rights & Rites

Death Rights & Rites

A practical guide to a meaningful death. Reclaim the right to a sacred, sustainable death. Exploring..

€19,95

De cirkel voltooien

De cirkel voltooien

Levenslessen in het hospice. De hospicebeweging ontstond ruim vijftig jaar geleden in Engeland en is..

€6,50

Tags: Boek