Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Waxinelichthouder gemaakt van wat in de volksmond seleniet wordt genoemd, maar eigenlijk satijnspaat is. Voor het veilig en sfeervol branden van theelichtjes.

Dit is een natuurproduct, afmeting en kleur kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto.

Satijnspaat is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Satijnspaat stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Satijnspaat is een uitstekende steen om mee te mediteren. Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.

Satijnspaat kan niet gereinigd worden door de steen onder stromend water te houden. De steen lost namelijk op als ze in contact met water komt. Het hoeft ook niet vaak gereinigd en opgeladen te worden vanwege haar zelfreinigende eigenschappen. Hierdoor kan de steen ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om satijnspaat af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen.Zoekwoorden: seleniet, edelsteen, steen, selenite, satijnspaat, gips, kandelaar, kaarsenhouder, theelicht, waxine, kopen, bestellen, winkel, webshop, Sfeerlicht seleniet Divine Waterfall, 8719172831955, 1482

Eigenschappen
Herkomst Marokko
Materiaal Satijnspaat
Formaat ± 8 x 8 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Waxinehouder "Seleniet" (Satijnspaat)

  • Eenheid: stuk
  • Model: Kandelaar
  • Beschikbaarheid: 1
  • €16,50


Gerelateerde producten

The Book of Crystal Spells

The Book of Crystal Spells

Magical uses for stones, crystals, minerals... and even sand. Raise your crystal spellwork to the ne..

€22,00

I Have A Crystal For That Greet-Tin-Sign

I Have A Crystal For That Greet-Tin-Sign

Decoratief metalen mini-bordje met "I Have A Crystal For That" (daar heb ik een kristal voor) erop, ..

€4,75

Regenboog Kristalstaf

Regenboog Kristalstaf

Mooie glazen staf gevuld met gekleurde kristallen. De staf heeft een bergkristallen punt aan de ene ..

€42,50

First Nations Crystal Healing

First Nations Crystal Healing

Working with the Teachers of the Mineral Kingdom. Crystals and stones come from Mother Earth, and in..

€21,50

Tags: stenen, seleniet, waxine