Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Jaarwiel Artprint Poster

Prachtige limited edition artprint poster van het Jaarwiel. 50 x 50 cm, op mooi dik papier met mat laminaat. Gemaakt door kunstenares Heleen van Heleens Kunst en Vliegwerk.

Een mooie toevoeging aan je interieur, of als toevoeging boven je altaar. Gedrukt in een oplage van 50, genummerd en gesigneerd.

Heleen over dit werk:

"Mijn dochter en een vriendin van haar vroegen wat ik wist van de Jaarfeesten en het  wiel wat daarbij hoort. Dat vroegen ze niet zomaar. Als kind werd ik al uitgescholden voor heks; 'Heleen de heide heks' noemden ze mij. Later heb ik het aangenomen als geuzennaam; niet dat ik per se een heks ben geloof ik; ik ben wie ik ben. Ik ben een beetje anders en wat meer met historie en natuur bezig; en als beeldend kunstenaar heb ik als beeldmerk een heksje vliegend op een penseel en opereer ik onder de naam Heleen's Kunst en Vliegwerk.

De vraag van m'n dochter inspireerde mij als kunstenaar en ben gelijk begonnen met studeren, tekenen, schetsen en uitwerken. Met tussenpozen, anderhalf jaar lang. Ik heb de cirkel in achten gedeeld (taartpunten) en acht tekeningen gemaakt. Deze zijn ingescand en er is digitaal een layout van gemaakt, die nu als poster is geprint."

Zie voor meer informatie haar website.Zoekwoorden: poster, artprint, kopen, bestellen, wicca, pagan, jaarwiel, wheel of the year, wiel, jaar, year, wheel, kalender, winkel, webshop, jaarfeesten

Eigenschappen
Materiaal mat gelamineerd dik posterpapier
Formaat 50 x 50 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Jaarwiel Artprint Poster

  • €30,00


Gerelateerde producten

Ostara

Ostara

Rituals, recipes & lore for the spring equinox. Celebrate the season of returning sunlight and the b..

€13,00

Llewellyn's 2024 Sabbats Almanac

Llewellyn's 2024 Sabbats Almanac

Samhain 2023 to Mabon 2024. Rituals, crafts, recipes, folklore, spells. Deepen your connection to se..

€12,50 €17,50

Kleed Cycle of the Ages Gekleurd 150 x 210 cm

Kleed Cycle of the Ages Gekleurd 150 x 210 cm

Mooi kleed met een wielvormige kalender erop, en de tekst "Cycle of the ages - learn from the past -..

€25,00

Imbolc

Imbolc

Rituals, Recipes & Lore for Brigid's Day. Offers everything you need to celebrate Imbolc, including ..

€13,00

Tags: Poster, jaarwiel, jaarfeesten, heleen