Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Huisbeschermer Shiva

Tinnen Shiva om op de deur, deurpost of muur te bevestigen. Inclusief 2 schroefjes.

Shiva is het hoogste goddelijke wezen binnen de grote tradities binnen het hindoeïsme. Met Brahma en Vishnu vormt hij de Trimurti van schepper-instandhouder-vernietiger. Shiva is de vernietiger. Met zijn echtgenote Parvati bewoont Shiva de berg Kailasa in de Himalaya.

In de teksten van de Veda's en de Tantra's en andere bronnen komen drie betekenissen van de term Shiva naar voren. De eerste en belangrijkste betekenis van Shiva is welzijn. Shiva wordt wel gezien als iemand die op allerlei manieren (door allerlei rollen aan te nemen) het welzijn bevordert. Om al die manieren of rollen vorm te geven wordt Shiva wel met vijf verschillende gezichten afgebeeld, twee aan de linkerzijde, twee aan de rechterzijde en een in het midden. De tweede betekenis van Shiva is allerhoogste kennis of kennis van het Hoogste Wezen (zonder attributen) voorbij iedere existentiële gebondenheid. De derde betekenis is de persoon Sadáshiva die ongeveer zevenduizend jaar geleden werd geboren in India. Sadá betekent altijd en Shiva betekent welzijn. Sadáshiva betekent iemand wiens enige bestaansopdracht is om het algehele welzijn van alle wezens te bevorderen.Zoekwoorden: huisbeschermer, huis, beschermer, amulet, muurhanger, ornament, tin, tinnen, Shri Shiva, Shiwa, Śiva, hindu, hindoe, hinduism, hindoeïsme, Tryambaka, Mahakala, Nilakantha, Sri Kanta, Girisha, Sankara, Hara, Gangadara, Nataraja, Ardhanarishvara, Bhagavat, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Tin
Formaat 5,5 x 6 x 0,5 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Huisbeschermer Shiva

  • Eenheid: stuk
  • Model: Huisbeschermer
  • Beschikbaarheid: 5
  • €10,00


Tags: Shiva