Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Bijenwas Wraps

Het duurzame alternatief voor plastic folie: beeswax wraps! Set van 3 maten: 20 cm, 28 cm, 35 cm.

Beeswax wraps, ook wel bijenwas wraps of bijenwasdoeken genoemd, zijn een duurzaam alternatief voor diverse artikelen die je vaak gebruikt bij het verpakken van koude etenswaren, zoals huishoud- en aluminium folie. Een bees wrap is eco vriendelijk, duurzaam, herbruikbaar en tevens antibacterieel. Je kunt een bijenwasdoek gebruiken voor het inpakken of afsluiten van voedingsmiddelen, waardoor je geen plastic verpakkingen meer nodig hebt.

Hoe de bijenwas wraps te gebruiken:

Ze zullen een beetje plakkerig zijn als je ze voor het eerst gebruikt, omdat het is gemaakt met natuurlijke bijenwas. Je kunt de warmte van je handen gebruiken om ze flexibel te maken en bijvoorbeeld brood, kaas, noten, fruit, snacks, etc.  in te pakken, of om bakjes af te sluiten.

We raden je aan om je bijenwas wraps weg te houden van warmte zoals heet water, ovens, magnetron en de vaatwasser. Deze dingen zullen ervoor zorgen dat ze minder plakkerig worden, en niet zo goed meer werken.

Om de levensduur van de bijenwas wraps te verlengen, kun je ze het beste in koud water wassen en aan de lucht laten drogen. Bewaar het op een droge en donkere plek. Indien niet gebruikt kun je ze het beste opbergen in de koelkast.Zoekwoorden: bijen, was, kopen, bestellen, rwinkel, webshop, bijenwas, bijenwax, beeswax, natuurlijk, natuurlijke, 100% Organisch, Natuurlijk, Keuken, Voedsel Wrap, Bijen, Set Van 3, Keuken Hulp, Bijen Print, Eco-Friendly, Bijenwas Doek

Eigenschappen
Formaat 20x 20 cm, 28 x 28 cm, 35 x 35 cm.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Bijenwas Wraps

  • €9,00


Gerelateerde producten

Elixir Flesje Lange Hals

Elixir Flesje Lange Hals

Glazen elixir flesje et lange hals van transparant glas, met kurk. Inhoud 100 ml...

€3,50

Yule Geurkaars

Yule Geurkaars

Yule geurkaars in glas. Bijvoorbeeld te gebruiken in rituelen, de cirkel, op het altaar, of gewoon a..

€15,00

Spellkaars Kandelaar Ster

Spellkaars Kandelaar Ster

Handig kandelaartje voor spellkaarsjes in de vorm van een zwarte vijfpuntige ster...

€3,50

Roze Geur-spellkaars

Roze Geur-spellkaars

Roze geur-spellkaars in glas. Handgemaakt door Lights of Lilith. Roze kaars met rozenblaadjes en bio..

€10,00

Tags: Kaars