Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de drukte rondom Castlefest zullen de bestellingen op 9 Augustus worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Totem Armband Tanden Wolf

Coole armband met echte tanden van een hond/wolf-achtige. Met schuif-sluiting.

In de westerse samenleving staat de hond symbool voor trouw en opoffering. Bij de oude Grieken werd de hond gezien  als een magisch dier met macht over leven en dood. In Egypte werden honden naast hun meesters begraven om hen te begeleiden  naar de volgende wereld. Zowel de Romeinen en Grieken gebruikten de term hond ook als een denigrerende benaming en tegenwoordig  zijn hond en teef nog steeds beledigende termen. Ook wordt de hond wel eens gezien als een symbool van ongebreidelde lust omdat ze in het openbaar copuleren. Ook is de hond het twaalfde teken van de Chinese dierenriem. Voor moslims is de hond onrein en in  de meeste oosterse landen mogen honden ook niet in huis komen. 

De symboliek van de wolf is gevarieerd en sterk afhankelijk van de cultuur en de context. Als totemdier staat de wolf vooral voor leiding en bescherming door intuïtie. Het totemdier van de wolf wijst erop dat we naar onze innerlijke stem moeten luisteren en moeten oppassen dat we niet de verkeerde acties ondernemen. Als de wolf verschijnt, is het tijd om erop te vertrouwen dat onze innerlijke gids ons helpt een nieuw pad te vinden zodat we ons leven in eigen hand kunnen nemen. De wolf vertelt ons dat we als we aan deze nieuwe reis beginnen, we begeleid en beschermd zullen worden. Wolven zijn sociaal, hebben een sterk familiegevoel, zijn loyaal en leven volgens strak bepaalde regels en rituelen. Wolven vechten niet onnodig. Meestal doen meestal ze hun uiterste best om gevechten te vermijden. Hoewel wolven buitengewoon sterk zijn, eindigen ruzies zelden in serieuze gevechten. Vaak is een blik, houding, grom al genoeg voor het vaststellen van de dominantie. Ze hoeven het niet te demonstreren, maar als het erop aankomt staan ze hun mannetje. De wolf als totemdier helpt je jezelf te leren kennen en daaraan kracht, vertrouwen en zekerheid te ontlenen, zodat je je niet zo nodig tegenover iedereen hoeft te bewijzen en te laten gelden.

In Griekenland was de wolf heilig in de eredienst voor Apollo en in de Scandinavische traditie voor Odin (Wodan). De wolvin die Romulus en Remus (kinderen van Mars, de legendarische stichters van de stad Rome)  zoogt is een beeld van intense moederlijke zorg, dat we terugzien in India en in het verhaal over Mowgli in ‘Jungleboek’.Zoekwoorden: totem, hond, wolf, k9, tanden, armband, sieraad, taxidermie, echt, echte, botten, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Katoenkoord, tanden en houten kralen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Totem Armband Tanden Wolf

  • Eenheid: stuk
  • Model: Armband
  • Beschikbaarheid: 2
  • €6,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Beeld Huilende Wolf

Beeld Huilende Wolf

Mooi beeld van een huilende wolf. De symboliek van de wolf is gevarieerd en sterk afhankelijk van d..

€17,50

Messing Ankh

Messing Ankh

Ankh symbool van messing. 10 cm. Het Egyptische levenskruis Ankh is het symbool en attribuut van al..

€7,50

Leren Armband Keltisch Donker

Leren Armband Keltisch Donker

Mooie brede lederen armband met Keltische knoop-design, met verstelbare drukknoopsluiting...

€10,00

Armband Leer met Decoratie

Armband Leer met Decoratie

Leren armband met een nep-benen decoratie erop. Het armbandje is verstelbaar met een schuifknoop. ..

€3,50

Tags: Armband, Wolf