• Aromahanger Levensboom

Zilverkleurige levensboom aromahanger. Deze hanger is een opengewerkt medallion met daarin een lava-steentje, waarop je jouw favoriete olie of parfum kunt aanbrengen, zodat je de hele dag een heerlijke geur om je heen hebt! Je kunt natuurlijk ook iets anders in de hanger doen als je dat wilt. Kies zelf aan wat voor een ketting de hanger geleverd wordt.

Het concept van een levensboom wordt gebruikt in de biologie, filosofie en mythologie. Een levensboom, of 'Tree of Life', is een veelvoorkomend motief in vele wereldreligies, mythologieën en filosofieën.  Het symboliseert de samenhang van al het leven op onze planeet en is een metafoor voor afstamming in de evolutietheorie (het woord 'afstamming' is hier dan ook een afgeleide van). De term 'levensboom' wordt ook als synoniem gebruikt voor 'Heilige Boom'.

De boom der kennis, die de wereld aan de hemel en de onderwereld verbindt, en de levensboom, die alle vormen van schepping verbindt, zijn beide constituties van de Wereldboom of Kosmische Boom, en wordt in vele religies en filosofieën afgebeeld als dezelfde boom.

De levensboom komt onder andere voor in en/of speelt een rol in Afrikaanse mythen, Joodse tradities, het Boeddhisme (de Bodhi boom), het Hindoeïsme, Keltische mythologie, het christendom, alchemistische traditie, Noordse mythologie, Sjamanistische kosmologie, de Minoïsche cultuur van Kreta, de Indiaanse cultuur, Chinese mythologie, Egyptische mythologie, de Hebreeuwse Bijbel, het boek Genesis, de culturen van de Maya’s, Azteken, Izapan, Mixtec, Olmec en vele anderen.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen. De drie belangrijkste systemen van de bomen: de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.Zoekwoorden: Hanger, aroma, diffuser, diffusor, etherische olie, parfum, ketting, wicca, pagan, tree of life, levensboom, boom, kopen, bestellen, winkel, webshop, yggdrasil


Eigenschappen
Materiaal Zinklegering en lavasteen
Formaat Diameter 2,6 cm, dikte 0,8 cm, binnenmaat 2,2 x 2,2 x 0,3 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Aromahanger Levensboom

  • Eenheid: stuk
  • Model: Aroma-hanger
  • Beschikbaarheid: 4
  • €8,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

The Complete Book of Incense, Oils & Brews

The Complete Book of Incense, Oils & Brews

One of the secrets of real magic is that it is controlled by the mind. The more things in your ritua..

€15,00

Leren Armband Levensboom Licht

Leren Armband Levensboom Licht

Mooie brede lederen armband met Levensboom , met verstelbare drukknoopsluiting...

€10,00

Aromahanger Gehoornde God

Aromahanger Gehoornde God

Terra cotta aromahanger met het symbool van de Gehoornde God erop. Deze hanger van poreus terra cott..

€10,00

Oorbellen Levensboom Zilverkleurig

Oorbellen Levensboom Zilverkleurig

Mooie levensboom oorbellen in zilverkleur. Het concept van een levensboom wordt gebruikt in de biol..

€5,00

Tags: Hanger, Ketting, Levensboom