Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Zeven technieken in de praktijk: astrologie, handlijnkunde, kaartleggen, tarot, pendelen, numerologie, chinese astrologie.

Auteur: Jane Struthers

Oorspronkelijke titel: The Book of Destinies

Jaar: 1998

Druk: niet vermeld

ISBN: 9024604222 / 9064075158 / 9789064075155

Taal: Nederlands

192 pagina's

Uitgeverij: Readers Digest

Hardcover met stofomslag, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Zie wat de toekomst in het verschiet heeft en verken uw ‘diepere ik‘ met behulp van de zeven bekendste voorspellingstechnieken: tarot, astrologie, Chinese astrologie‚ kaartleggen, pendelen, handlijnkunde en numerologie.

De kunst van het voorspellen onthult de geheimen achter elke techniek en begeleidt u tijdens elke fase in de praktijk. 

Prachtig geïllustreerd met foto ’s, tekeningen en speciaal voor dit boek gemaakte schilderijen.

Met het naderen van het jaar 2000 raken steeds meer mensen geïntrigeerd door de nabije toekomst en de manieren waarop men die kan voorspellen. 

In dit boek worden achtergrond en praktijk van zeven eeuwenoude voorspellingstechnieken behandeld: tarot, astrologie, Chinese astrologie, kaartleggen, pendelen, handlijnkunde en numerologie. Elk ervan kan op eenvoudige wijze worden beoefend. Meer dan wat alledaagse spulletjes zijn daarvoor niet benodigd, met uitzondering van tarot, waarvoor speciale kaarten worden gebruikt. 

Dit boek legt uit hoe elke techniek werkt en moet worden toegepast, geeft voorbeelden van het soort vragen dat u ermee kunt beantwoorden en bevat praktische tips om de technieken snel onder de knie te krijgen. Een extra dimensie vormen de historische foto’s en speciaal gemaakte illustraties, die fraai aansluiten op het waas van romantiek dat rond de waarzeggerij hangt. 

Met behulp van dit boek verwerft u zich een waardevol inzicht in uw eigen karakter en persoonlijkheid, alsmede in die van uw familie en vrienden. Tevens helpt het u te voorspellen wat de toekomst voor u en hen in het verschiet heeft.

Jane Struthers is astrologe en schrijfster. Ze bracht zichzelf al op haar veertiende de beginselen van astrologie, handlijnkunde en tarot bij, en sindsdien beoefent ze zowel deze als andere voorspellingstechnieken. Door de jaren heen werkte ze nauw samen met diverse succesvolle astrologen. Haar bijdragen over astrologie verschijnen in tal van periodieken en ze publiceert ook regelmatig boeken op dit terrein. Tevens verzorgt ze bijdragen voor televisieprogramma’s en organiseert ze astrologie-workshops.Zoekwoorden: divinatie, divineren, astrologie, handlijnkunde, kaartleggen, tarot, pendelen, numerologie, Chinese astrologie, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Kunst van het Voorspellen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 2
  • €8,50


Gerelateerde producten

Tarot

Tarot

Voor iedereen. Praktische informatie over de spirituele achtergrond en de toepassing van de tarotkaa..

€15,00

Venus - Planeet met Twee Gezichten

Venus - Planeet met Twee Gezichten

De auteur vertelt in dit boekje op boeiende wijze dat Venus (Aphrodite) twee gezichten heeft in rela..

€12,50

De Voorspellende Kracht van Runetekens

De Voorspellende Kracht van Runetekens

Een praktische gids voor het gebruiken en interpreteren van de oude magische symbolen. Het gebruik v..

€11,50

Gothic Tarot

Gothic Tarot

Find your fortune in the Dark Realm with these Gothic Tarot Cards from the mind of world-renowned Fa..

€17,50

Tags: Boek