Werkboek voor spirituele dromers. 

Auteur: Robert Moss

Oorspronkelijke titel: Conscious Dreaming

Jaar: 1996

Druk: niet vermeld

ISBN: 9023009207 / 9789023009207

Taal: Nederlands

387 pagina's

Uitgeverij: Becht 

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

In dit boek presenteert Robert Moss een programma van negen stappen om dromen te doorgronden. De door hem gehanteerde droomtechnieken vinden hun oorsprong in sjamanistische tradities, zoals die van Australische Aborigines en Noord-Amerikaanse indianen.

Droom bewust, dat niet zozeer een theoretisch werk is als wel een werkboek, maakt duidelijk hoe je je dromen kunt gebruiken om je verleden of toekomst te duiden, hoe je in contact kunt komen met je diepste verlangens en hoe je je kunt laten leiden door je hogere zelf. Het bevat oefeningen en ‘reisverslagen’ die je kunnen helpen en stimuleren om je eigen dromen te verkennen en de energie en het inzicht van je dromen in het leven van alledag toe te passen.

Al dromend herinneren we ons wie we zijn en zien we wat we kunnen worden. Actief dromen is het zich herinneren van de ziel, een terugkeer naar de bron. Als je een actief dromer wordt, kun je uit die bron meer wijsheid voor je dagelijks leven putten, jezelf en anderen meer kracht geven en heel maken. Je moet je dromen durven vangen, door met een open geest te luisteren naar wat ze je te zeggen hebben. Zeg een ander nooit wat zijn of haar dromen betekenen, en laat die ander dat ook bij jou niet doen. Andere mensen kunnen misschien helpen de betekenis en de kracht van je dromen te ontsluiten, maar de enige deskundige ten aanzien van je dromen ben je uiteindelijk zelf.

Robert Moss groeide op in Australië. Hij studeerde geschiedenis en filosofie, en houdt zich nu ruim tien jaar bezig met het studeren en toepassen van droomwerk op sjamanistische basis. Hij woont in Troy, New York.Zoekwoorden: dromen, analyseren, uitleg, droom, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Droom Bewust

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,00


Gerelateerde producten

Nightmares

Nightmares

The dark side of dreams and dreaming. Fear and anxiety can provoke mysterious, unconscious reactions..

€13,50

Dromen

Dromen

Nachtelijke visioenen. De droom als stem van de innerlijke waarheid. Van zeer uiteenlopende culturen..

€5,00

Droomkaarten

Droomkaarten

Begrijp uw dromen, verrijk uw leven. U heeft hier een van de meest opmerkelijke systemen om met drom..

€22,50

De Magische Verbinding / Het Orakel

De Magische Verbinding / Het Orakel

Het spel van zien, herkennen en verbinden. Het orakel. Laat de Magische Verbinding van het Lot je ve..

€10,00

Tags: Boek, Dromen