Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege onze vakantie zullen de bestellingen pas op 12 September worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Wierook als bron van energie, inspiratie en welzijn.

Auteur: Eva Sawada

Jaar: 2001

Druk: niet genoemd

ISBN: 9063785011 / 9789063785017

Taal: Nederlands

91 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Het woord wierook betekent ‘gewijde’ of ‘heilige’ rook en het branden van wierook speelt in de rituelen van vrijwel alle religies en spirituele stromingen over de gehele wereld een belangrijke rol: een gepaste offergave aan godinnen en goden.

Het branden van wierook kent al een heel lang gebruik. Behalve als offergave en als medium waarmee gebeden naar de goddelijke wereld worden gedragen, wordt wierook ook gebrand vanwege de reinigende of ontsmettende werking en de stimulerende eigenschappen van de geur, die een krachtig effect hebben op ons lichaam, onze geest en onze ziel. Wierook kan helpen een kamer of ruimte in huis te zuiveren van negatieve energieën, het kan een hulpmiddel zijn om een bepaalde toestand van bewustzijn te bereiken, het kan worden gebruikt als remedie bij lichamelijke ongemakken of simpelweg, en niet in de laatste plaats, om een aangename geur te verspreiden.

In dit rijk geïllustreerde boek gaat Eva Sawada in op al deze aspecten van wierook en wordt de lezer geïntroduceerd in de betoverende wereld van geur en rook: van de geurige mirre en wierook als geschenk voor het pasgeboren kind te Bethlehem tot de gloeiende bundels salie, copal en tabak die door de Noord-Amerikaanse medicijnmannen ter ontsmetting worden gebrand, van de Tibetaanse wierook voor medicinaal gebruik tot de reusachtige ‘wierookstokken’ die voor Chinese tempels worden gebrand.

De auteur - gedreven door een diepgaande, persoonlijke interesse - verzamelde en brandde honderden soorten wierook uit alle vier windrichtingen en bestudeerde de diverse manieren van en redenen voor het gebruik. De betoverende wereld van wierook bevat vele nooit eerder beschreven wetenswaardigheden over wierook en de vele toepassingen en maakt de weg vrij voor het verantwoord ‘omgaan en werken met wierook’.
Zoekwoorden: kruiden, planten, boek, kopen, bestellen, wierook, recepten, rook, wierook, wierrook, winkel, webshop, tweedehands, magie, magic, magick, magische toepassing

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Betoverende Wereld van Wierook

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €19,00


Gerelateerde producten

Heilzame Kruiden voor Geest en Ziel

Heilzame Kruiden voor Geest en Ziel

De beste kruiden en bereidingen voor de meest voorkomende mentale klachten. Stress, vermoeidheid, an..

€15,95

Gedroogde Bloemen en Bloementuiltjes

Gedroogde Bloemen en Bloementuiltjes

Een inspirerende collectie verrukkelijke vrijetijdsbestedingen uit vroeger tijden. Uit de serie 'Ro..

€5,00

Wierook Spork

Wierook Spork

Messing 'spork' (combinatie van lepel en vork) voor het branden van wierook op kooltjes. Je kunt de..

€6,00

Ayahuasca

Ayahuasca

Een sjamanistische zoektocht. Maak kennis met Ayahuasca: het ritueel uit de Amazone. Ayahuasca wordt..

€15,00

Tags: Boek, Kruiden