Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een vademecum over de geneeskracht, magie en eetbaarheid van planten.

Auteur: Emma Storris

Jaar: 2024

Druk: 2e druk, 3e ed.

ISBN: 9789492502933 / 9492502933

Taal: Nederlands

560 pagina's

Uitgeverij: Terra Perdita

Hardcover, nieuw.


Achterflaptekst:

Voor iedere herborist, natuurgeneeskundige, wise (wo)man, kruidenheks en mensen die anderszins in het gebruik van planten geïnteresseerd zijn, is De Hagetisse’s Kruidengrimoire een absolute aanrader.

In dit standaardwerk vind je maar liefst zevenenvijftig uitgebreide plantenmonografieën met daarin diepgaande informatie over de geneeskrachtige en magische eigenschappen van deze planten, hun eetbaarheid en hoe je ze gebruikt, inclusief receptuur. Daarnaast leer je hoe je de meest gangbare kruidenbereidingen, zoals infusies, decocten, tincturen, oliën, zalven en siropen, zelf maakt. Het handige repertorium helpt je met het zoeken naar de juiste plant bij een enorm aantal indicaties. Kortom, je vindt hier alles wat je nodig hebt om je eigen huisapotheek aan te leggen.

Dit boek bevat niet alleen een schat aan kennis, het is ook nog eens een juweeltje om te zien. Zo behelst elke monografie een klassieke botanische plaat in kleur. De persoonlijke beschrijvingen van de auteur, die zelf een praktiserend wise woman is, maakt de informatie toegankelijk en onvergetelijk.

Emma Storris (1973) is van jongs af aan gefascineerd door de natuur en alles wat ze te bieden heeft. Ze verzamelde door de tijd heen een weelde aan kennis over, onder andere, planten en studeerde natuurgeneeskunde en magie. Ook rondde zij een studie letterkunde af aan de Universiteit van Leiden. In haar werk combineert ze haar talenten om haar kennis over te brengen aan anderen en mensen te helpen met langdurige problematiek op het gebied van gezondheid en het leven in het algemeen.Zoekwoorden: boek, kruiden, geneeskracht, magie, wildplukken, medicijn, gezondheid, genezen, gezondheid, kopen, bestellen, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Hagetisse's Kruidengrimoire

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €79,00


Gerelateerde producten

Het Nieuw Groot Heksenboek

Het Nieuw Groot Heksenboek

Dit heksenboek bevat twee van Cabots belangrijkste boeken, Heksenliefde en De natuurlijke heks. In h..

€14,50

Theedoek Healing Herbs

Theedoek Healing Herbs

Decoratieve trendy theedoek met "Healing Herbs" (Genezende Kruiden) erop, met ophanglusje. Op de t..

€6,50

Modern Witch

Modern Witch

Spells, rituals, and workings for the modern witch. Filled with magical workings, lush photography, ..

€23,00

Het Grote Kruidenboek

Het Grote Kruidenboek

Dit boek behandelt 247 geneeskrachtige kruiden, verdeeld in een alfabetische lijst met medische toep..

€18,50

Tags: kruiden, groene hekserij, planden, Emma Storris