Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

De levensloop van een der grootste magiërs die ooit leefde.

Auteur: Ruud Vermeer

Jaar: 2004

Druk: Niet genoemd

ISBN: 9063786026 / 9789063786021

Taal: Nederlands

145 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Aleister Crowley was zonder twijfel de bekendste en meest omstreden magiër van de twintigste eeuw. Hij noemde zichzelf Het Grote Beest 666 en Meester Therion en genoot van de afschuw en verwarring die hij teweegbracht door de associatie met de duivel.

Aleister Crowley was een man met vele gezichten. Hij zag zichzelf als 'wereldleraar' en stelde zichzelf daarbij op één lijn met Jezus en Mohammed. Hij was gekomen om de wereld te redden, op welke manier of in welke gedaante dan ook. Hij maakte de taboes van de samenleving om hem heen belachelijk. Magie was zijn boodschap. Behalve een groot magiër was hij onder andere een bijzondere dichter en getalenteerd schrijver, satiricus, schaakmeester en bergbeklimmer. Hij was voortdurend op zoek naar de ideale vrouw als partner voor zijn rites en voor een groot deel van zijn leven was hij verslaafd aan drugs. Vóór alles was hij vrijdenker en levenskunstenaar.

Over deze zeer controversiële figuur liepen de meningen sterk uiteen. De één verafschuwde hem, de ander vond hem grappig en joviaal. Wat er ook van hem gedacht werd en wordt, één ding is zeker: het was een fascinerende persoonlijkheid die de basis heeft gelegd voor de moderne magie, zoals deze tegenwoordig door velen gepraktiseerd en ervaren wordt.

Deze biografie van Aleister Crowley door Ruud Vermeer is het eerste Nederlandstalige werk dat in woord en beeld een levendig verhaal vertelt over deze verbazingwekkend: persoonlijkheid die zichzelf als doel stelde ‘de mensheid op een hoger plan te brengen’.
Zoekwoorden: magie, heksen, heks, hekserij, pagan, magie, kopen, bestellen, winkel, webshop, Aleister Crowley, Crowley, thelema

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Aleister Crowley

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €15,00


Gerelateerde producten

Conjure Cards

Conjure Cards

A unique divination deck based on the authentic backwoods traditions, folklore, and superstitions of..

€24,50

Rituals & Sabbats

Rituals & Sabbats

Sacred rites and seasonal celebrations. Written by the High Priestess and High Priest of Coven Olden..

€14,50

The Magical Powers of the Holy Death

The Magical Powers of the Holy Death

Practical Spellbook. With the meaning of colors, offerings, rites and candles; how to consecrate an ..

€15,00

Midsummer

Midsummer

Rituals. Recipes, & Lore for Litha. A celebration of the sun, fire, and the bounty of the land. Mids..

€16,50

Tags: Boek, Magie