Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een hedendaagse interpretatie van aloude tradities als richtlijn voor de moderne heks. 

Auteur: Noud van den Eerenbeemt 

Jaar: 1998

Druk: 2e

ISBN: 9064581436 / 9789064581434

Taal: Nederlands

112 pagina's

Uitgeverij: Parcifal

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Al lang voor de middeleeuwen werden heksen door velen heimelijk geraadpleegd. Heksen waren befaamd om hun kennis van de natuur bij het genezen van ziekten, het oplossen van liefdesproblemen en de bescherming tegen het kwade. Vanwege deze verbondenheid met de natuur en de daaruit voortvloeiende kennis waren heksen vaak in staat bijzondere resultaten te bereiken die door de 'erkende' kwakzalvers, zieners en doktoren niet werden gewaardeerd. Dit resultaat werd dan ook vaak gemakshalve toegeschreven aan de 'kwade machten van het Boze Oog'. Hierdoor kwamen heksen in een kwaad daglicht te staan, waardoor zij hun leven vaak op de brandstapel eindigden. 

Tegenwoordig wordt iemand die zich met deze kennis bezighoudt niet meer voor hekserij op de brandstapel gezet. Het idee dat het op de juist wijze gebruiken van kosmische energieën een grote invloed kan hebben op het dagelijks keven is algemeen aanvaard. De auteur beschrijft welke plaats hekserij in onze maatschappij inneemt, wat hekserij betekent, welke rituelen hiermee verbonden zijn en waar hekserij voor gebruikt kan worden (bijvoorbeeld wat liefdestoverij is en hoe liefdesdranken worden gemaakt). Hij beschrijft ook het werkterrein van de moderne heks, wat de 'taal der bloemen' betekent, wat de kracht van geuren, kleuren en klanken is, wat de kracht van de maan is en hij vertelt over het leven van onze voorvaderen en over het geheim van leven en dood. 

In het Handboek voor Heksen geeft Noud van den Eerenbeemt aan hoe wij van dag tot dag in harmonie met Moeder Aarde kunnen leven en hoe wij onze dagelijkse handelingen op de kosmische energieën moeten afstemmen om daardoor ons leven intensiever en bewuster te kunnen leiden. Hierbij gaat hij er van uit dat liefde en gevoel voor rechtvaardigheid de basis van deze harmonie vormen.Zoekwoorden: heksen, wicca, kopen, bestellen, magie, wijsheden, boek, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Handboek voor Heksen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €14,00


Gerelateerde producten

Tienerhoroscoop

Tienerhoroscoop

Alles over je eigen sterrenbeeld en dat van je vrienden. Wil je meer te weten komen over je eigen ka..

€6,50

Witches Brew Theedoos

Witches Brew Theedoos

Houd je heksenkeuken georganiseerd met deze leuke theezakjes opbergdoos met transparante glazen deks..

€17,50

Leven in Emotionele Vrijheid

Leven in Emotionele Vrijheid

Emotionele Vrijheid Technieken (EVT) praktisch toegepast. EVT is een techniek waarmee je je leven dr..

€5,00

Modern Witch

Modern Witch

Spells, rituals, and workings for the modern witch. Filled with magical workings, lush photography, ..

€23,00

Tags: heksen, hekserij, Noud van den Eerenbeemt