Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Thèta-techniek & DNA-activering.

Auteur: Baukjen Ploegstra

Jaar: 2006

Druk: 2e

ISBN: 9020206311 / 9789078504023

Taal: Nederlands

110 pagina's

Uitgeverij: Maldek

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Multidimensionaal bewustzijn is een boek waarin de auteur je meeneemt in de ervaringen die zij samen met haar partner heeft opgedaan als Thèta-facilitators met cliënten. Binnen de Thèta-transformatiesessies ontdekten ze dat de DNA-informatie hen laat zien dat er veel meer geheeld wil worden dan alleen maar het thema waar mee een cliënt komt. 

Op een begrijpelijke en eenvoudige wijze beschrijft zij hoe ‘wij als mens’ al eeuw in eeuw uit diepe cellulaire trauma's, blokkerende en beperkende overtuigingen in ons DNA meedragen, zowel persoonlijk als in het collectief. Al deze trauma's en overtuigingen blokkeren ons om te kunnen zijn wie we werkelijk zijn, namelijk Geestelijke Kosmische Multidimensionale Wezens. 

Uiteindelijk zijn we allemaal wezens die vanuit andere dimensies en sterrenstelsels geïncarneerd zijn op Aarde. Veel Nieuwetijdsmensen zijn aangetrokken tot de planeet Aarde om te leren van het Aardse experiment en om het eigen Multidimensionale karma in evenwicht te brengen. 

Door de verdichting van de driedimensionale energie op Aarde zijn nu veel van deze mensen zoekende naar hun missie. Ze lopen vast in de maatschappelijke, sociale en financiële structuren op Aarde en hebben moeite om hun piek te vinden. Diep van binnen weten ze dat ze anders zijn.

Als jij deze missie voelt of je wordt geraakt door dit boek, wees je er dan van bewust dat niemand op Aarde is gekomen om de wereld te verbeteren. We zijn allemaal gekomen om onszelf te transformeren naar een hogere trilling. Naarmate alle 12 DNA-strengen wakker worden, ontwikkelen wij een hoger geëvolueerd bewustzijn.Zoekwoorden: bewustzijn, dimensies, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Multidimensionaal Bewustzijn

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €12,50


Gerelateerde producten

Bewust met je Lichaam Leven

Bewust met je Lichaam Leven

Spanning reguleren door eutonie. De grondslag van de eutonie moet men zich eigen maken onder leiding..

€6,00

De Vierde Dimensie

De Vierde Dimensie

Toeval bestaat niet. Na het lezen van deze roman is de kijk op je leven nooit meer hetzelfde. Ben je..

€11,00

De Vierde Dimensie Werkboek

De Vierde Dimensie Werkboek

Loop niet met de massa mee, maar kies je eigen pad. Het ontdekken van de vierde dimensie begint bij ..

€12,50

Amulet Godin Bewustzijn

Amulet Godin Bewustzijn

Mooie tinnen hanger in de vorm van een maangodin met een opaliet (manmade) steentje. Een hanger uit ..

€12,50

Tags: bewustzijn, dimensies, Baukjen Ploegstra