Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de drukte rondom Castlefest zullen de bestellingen op 9 Augustus worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Van angst naar vertrouwen.

Auteur: Gabrielle Bernstein

Oorspronkelijke titel: The Universe Has Your Back

Jaar: 2016

Druk: 6e

ISBN: 9789492412294 / 9492412292

Taal: Nederlands

207 pagina's

Uitgeverij: Palaysia

Paperback, nieuw


Achterflaptekst:

‘Ik wil met dit boek zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun verbinding met geloof, vertrouwen en vreugde. In die verbinding kunnen we naar ons ware doel worden geleid: liefde zijn en verspreiden. Het wordt tijd dat deze woorden meer worden dan modewoorden die we op sociale media plaatsen. Ze moeten onze missie zijn. Het geluk, de veiligheid en zekerheid waar we naar verlangen vinden we in onze toewijding aan liefde.’ - Gabrielle Bernstein.

Door middel van acceptatie, overgave en toewijding aan haar zich voortdurend ontwikkelende spirituele pad, heeft bestsellerauteur en internationaal spreekster Gabrielle Bernstein haar angst getransformeerd tot geloof. Haar verhalen en universele lessen bieden een raamwerk voor het loslaten van de dingen die ons geluk, onze veiligheid en een duidelijke richting in ons leven blokkeren. Deze lessen kunnen ons helpen bij het loslaten van de behoefte aan controle, zodat we ons kunnen ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid, en kunnen stoppen met het najagen van levensdoelen en gewoon echt kunnen gaan leven.

Laat je meevoeren door je energie en ware kracht als je niet lekker in je vel zit, door synchroniciteit en ondersteuning als je de weg kwijt bent, door veiligheid als je met onzekerheid wordt geconfronteerd en door vreugde als je door pijn wordt geteisterd, Bernstein onthult vele geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laren stromen in de geruststellende wetenschap dat het Universum achter je staat.

Gabrielle Bernstein is als moderne spirituele leraar te gast geweest in Oprah's Super Soul Sunday. Ze is regelmatig als deskundige te gast in The Dr. Oz Show, en is door The New York Times ‘een nieuw rolmodel’ genoemd. Ze is schrijfster van The New York Times-bestsellers Verwacht wonderen en Miracles Now. Tot haar andere werk behoren Eindeloos geluk en Leven vol overgave. Gabrielle, een ‘spiritueel activiste’, is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Deepak Chopra om samen ‘s werelds grootste groepsmeditatie te leiden. Zoekwoorden: boek, energie, universele, magie, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Het Universum Staat Achter Je

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 2
  • €18,50


Gerelateerde producten

Dionysos de Vegetatiegod

Dionysos de Vegetatiegod

Dionysos is een van de belangrijkste Griekse goden. Als zoon van Zeus en een sterveling, Semele, bew..

€20,00

Living Magic

Living Magic

Contemporary insights and experiences from practicing magicians. An inside look at the meaning and p..

€22,50

Wicca

Wicca

Heksen en Witte Magie. Ontdek de kracht van een natuurreligie. Een bijzonder informatieve en object..

€6,00

Love Spells

Love Spells

Rituals and incantations for getting the relationship you want. Cosmo's Love Spells offers 50 easy c..

€13,50

Tags: Boek, Magie