Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Levi Dowling

Oorspronkelijke titel: The Aquarian Gospel of Jesus Christ

Jaar: 1982

Druk: niet vermeld

ISBN: 9063780796 / 9789063780791

Taal: Nederlands

321 pagina's

Uitgeverij: Schors

Hardcover, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

De universele en praktische grondslag van de religieuze stroming van het waterman-tijdperk.

Het Aquarius Evangelie beschrijft minitieus die voorvallen uit het leven van Jezus, de Christus, waarover de Evangeliën van het Nieuwe Testament zwijgen. De bron van deze gegevens zijn de Akasha Kronieken.

Dit unieke boek behelst een praktisch kompleet verslag van de woorden en werken van de man van Gallilea, inklusief de achttien studiejaren, gedurende welke hij door de Oriënt trok. Het verslaat zijn leven vanaf zijn geboorte in Bethiehem tot zijn hemelvaart op de Olijfberg.

Van het grootste belang zijn de tot in de finesses beschreven voorvallen en situaties die hem overkomen gedurende deze tijd van reizen en trekken door de met sneeuw en ijs bedekte kloosters van Tibet, in de statige, indrukwekkende bouwwerken van Egypte en in de mysterieuze tempels van India, Perzië en Griekenland,

Hij reisde van stad tot stad en sprak zowel met monniken, wijze mannen en profeten, als met bedelaars, lepralijders en courtisanes in het gehele Oosten.

Waarom wordt dit boek Het Aquarius Evangelie genoemd?

Omdat het niet eerder kon worden verkondigd dan aan het begin van het Aquarius Tijdperk, de tijd waaraan Jezus refereerde, toen hij tot zijn discipelen sprak:

“Ik heb u allen nog vele dingen te zeggen, maar ge zoudt ze nu nog niet kunnen begrijpen, Zo zij het, maar als de Geest van de Waarheid tot u komt, zal zij u allen tot Zuiverheid leiden.” - Johannes 16:12, 13.

Tweeduizend jaar geleden bevond zich te Zoan in Egypte ‘De School der Profeten’, waar Elihu, de leider hiervan, als volgt aan deze uitspraak refereert:

“Als de wereld gereed is de waarheid te verstaan, zal er een boodschapper komen die het Boek zal openen en van zijn gewijde bladzijden de boodschap van zuiverheid en liefde zal verkondigen. Dan zal elk mens op aarde de levende waarheid welke hem tot het Licht kan voeren, in zijn moedertaal kunnen lezen." - Aquarius Evangelie 7:25, 28.

"Honderdtweeëntachtig (korte) hoofdstukken lang komen veel, heel veel dingen, waar de oude traditionele evangeliën in hun directe simpelheid niet over spreken, aan bod en worden de om nieuw, vers geestelijk voedsel vragende mens van onze tijd uiteengezet, Dit wonderlijk evangelie ís een overweldigend panorama van ontmoetingen, mirakuleuze gebeurtenissen, openbaringen en inwijdingen…; een boek dat past in onze tijd, waarin tallozen nieuwe inspiratie zoeken." - Noud van den Eerenbeemt.



Zoekwoorden: christus, christendom, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, religie, aquarius, evangelie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Het Aquarius Evangelie van Jezus de Christus

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €40,00


Gerelateerde producten

Archangels

Archangels

How to invoke & work with Angelic Messengers. Transform your life with the power and grace of Divine..

€16,00

Hanger Keltisch Kruis Zilver Groot

Hanger Keltisch Kruis Zilver Groot

Grote zilveren keltisch kruis hanger. Deels onleesbare merknaam op de achterzijde: "Int....Spirit" K..

€35,00

Engelen

Engelen

Als beschermers en helpers der mensheid. ‘Hebt u ooit in uw leven een engel gezien?’ Deze vraag ste..

€12,50

Hoe Wij God Kunnen Ervaren

Hoe Wij God Kunnen Ervaren

In zeven stappen naar een alomvattend godsbegrip. Hoe wij God kunnen ervaren is een absoluut meester..

€8,00

Tags: Christendom, jezus, aquarius, evangelie, levi, Levi Dowling