Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een sjamanistische visie.

Auteur: Daan van Kampenhout 

Oorspronkelijke titel: Werken met het Levenswiel

Jaar: 2020

Druk: 2e

ISBN: 906030764X \  9789060307649

Taal: Nederlands

176 pagina's

Uitgeverij: De Driehoek

Paperback, nieuw


Achterflaptekst:

Het wiel van de vier richtingen is een tijdloze plattegrond die in vele sjamanistische culturen bekend is. De richtingen, gekoppeld aan o.a. de dagdelen, de seizoenen en de fasen van de maan, laten ons allereerst de basisritmes van de natuur zien. Als je met de richtingen kennis maakt, wordt echter al snel duidelijk dat het wiel een onverwachte diepte heeft. Op de vier richtingen vindt elke mogelijke menselijke ervaring een plek. Het wiel vormt een landkaart die ons helpt om onze weg te vinden op emotioneel, psychologisch en spiritueel niveau. Het leert ons begrijpen hoe onze binnenwereld functioneert en laat ons zien hoe we die kunnen reguleren, het wiel geeft ons ook een heldere kijk op de wereld om ons heen waarin we onze plek moeten vinden.

Daan van Kampenhout begon meer dan dertig jaar geleden met zijn studie van het wiel, en maakte het tot een centraal element van de trainingen die hij als leraar in het sjamanisme geeft. In dit boek laat hij zien hoe hij mensen stap voor stap vertrouwd maakt met de vier richtingen. De vier richtingen is zowel een leesboek als een werkboek dat de lezer niet alleen theoretisch inzicht geeft maar met zijn vele praktische oefeningen en rituelen het wiel via de ervaring tot leven laat komen. Met groot respect voor de tradities en geworteld in de praktijk, is De vier richtingen in vele vertalingen internationaal een onmisbaar boek geworden voor elke student van het sjamanisme die zich met het wiel vertrouwd wil maken.

Daan van Kampenhout (1963) geeft ruim dertig jaar trainingen in sjamanisme. Hij had leraren uit verschillende sjamanistische culturen (o.a. Lakota, Sami en Southern Ute) maar ziet zichzelf vooral als een student van het wiel van .de vier richtingen, dat zich steeds op verschillende manieren blijft ontvouwen en nieuwe inzichten blijft geven. Hij schreef meerdere boeken over sjamanisme en Systemic Ritual (de methode die hij ontwikkelde), zijn werk is vertaald in twaalf talen. Daan woont in Amsterdam en Berlijn en werkt wereldwijd.  Zoekwoorden: sjamanisme, sjamaan, shaman, shamanism, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Vier Richtingen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €19,95


Gerelateerde producten

Sjamanistische rituelen

Sjamanistische rituelen

Oude tradities, nieuwe vormen. Daan van Kampenhout schreef Sjamanistische rituelen op basis van eerd..

€22,75

De Zweethut van de Indianen

De Zweethut van de Indianen

Verhalen en achtergrond. Magie is zo oud als de mensheid zelf. Dit boek beschrijft op even heldere a..

€12,00

Westers Sjamanisme en de Vision Quest

Westers Sjamanisme en de Vision Quest

Natuurwetenschapper Rob Top maakte kennis met de wijsheid van traditionele volkeren en raakte onder ..

€78,50

Wolf Song Cards

Wolf Song Cards

The 62-card Wolf Song Deck guides the reader down a path of healing and personal enlightment. Elemen..

€75,00

Tags: Boek, Sjamanisme