Een weg naar jezelf.

Auteur: Helen Raphael Sands

Jaar: 2001

Druk: niet genoemd

ISBN: 9069635356 / 9789069635354

Taal: Nederlands

240 pagina's

Uitgeverij: Altamira-Becht

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Het labyrint is een mysterieus en krachtig symbool met een zeer lange voorgeschiedenis - denk maar aan de Griekse held Theseus die de gevreesde Minotaurus in het hart van het labyrint van Knossos doodde. In onze steeds chaotischer wordende wereld voelen steeds meer mensen zich aangetrokken door de spirituele kracht van het labyrint - een pad dat zich naar een centraal doel kronkelt en leidt tot innerlijke vrede en versterkt bewustzijn.

In Labyrint nodigt Helen Rapheal Sands je uit tot een meditatieve reis, waarbij muziek, dans en oude verhalen hulpmiddelen zijn om de vreugde te ervaren in het midden van het labyrint - de plek waar de reis naar binnen eindigt en we ons bewust worden van het mysterie van geboorte, dood en opstanding.

Recensie:

Iedereen weet wel ergens een labyrint of doolhof te vinden. Weinigen realiseren zich dat de oorsprong al heel oud is en de vorm hiervan van alle tijden is met een symbolische betekenis. Tegenwoordig worden symbolen herontdekt en vele hiervan krijgen betekenis in de hedendaagse omgeving. De schrijfster is op zoek gegaan naar de oude geschiedenis en symboliek. Ze beschrijft een meditatieve reis, waarbij muziek en oude verhalen middelen zijn om meer van je weg door het leven te ontdekken. Na een inhoudsopgave en inleiding leidt de auteur de lezer via het labyrint langs de levensweg. In korte hoofdstukken leert ze de lezer gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die het labyrint biedt. Het boek is mooi geïllustreerd en is bestemd voor iedereen die een weg zoekt naar de diepere betekenis van het leven. Tot slot een bibliografie en informatie over organisaties, websites enz. en een register. Zoekwoorden: labyrint, labyrinth, doolhof, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Labyrint

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €9,00


Gerelateerde producten

De Bezieling van Findhorn

De Bezieling van Findhorn

In de jaren zestig kreeg de naam van het Schotse plaatsje Findhorn wereldfaam doordat zich daar een ..

€10,00

De Sjamaan

De Sjamaan

Reizen van de ziel, trance, extase en genezing, van Siberië tot de Amazone. Geloof en rituelen. Sjam..

€6,00

Werken met het Levenswiel

Werken met het Levenswiel

Het levenswiel, of het wiel met de vier richtingen, is een tijdloze plattegrond, begaanbaar voor ied..

€100,00

Hanger Labyrint

Hanger Labyrint

Tinnen hanger met een afbeelding van een klassiek labyrint. Gemaakt in de Verenigde Staten. Een amu..

€12,50

Tags: Boek, Spiritueel