Voeten zijn spiegels.

Auteur: Imre Somogyi

Jaar: 1992

Druk: 2e

ISBN: 9080073717 / 9789080073715

Taal: Nederlands

118 pagina's

Uitgeverij: Fundament

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Samenvatting:

Sind Imre Somogyi het 'tenenlezen' heeft gelanceerd, is het bekijken van tenen een ingeburgerd fenomeen geworden. De auteur ontdekte na ruim tien jaar studie dat de stand en de vorm van de tenen vertellen hoe iemand met zijn emoties omgaat, en zijn karakter in elkaar zit. Naast beroepsbeoefenaars die zich met voeten bezig houden zijn ook vele anderen geïnteresseerden tenenlezer geworden. Veel mensen gebruiken tenen lezen om onder andere meer te weten over het karakter en emoties van hun pasgeboren kind. Ook kan het helpen om een kind tijdens de groei en in latere leeftijdsfasen beter te begrijpen. Mede op deze manier ontstaat meer begrip en een betere ouder-/ kindrelatie. Wie het boek leest komt tot de ontdekking dat tenen de spiegel van de ziel vormen.

Pedicures, voetverzorgers, podologen, schoonheidsspecialisten en reflexzonetherapeuten integreren tenen lezen in hun praktijk. Hetzelfde geldt voor sportmasseurs, fysiotherapeuten, verpleeg- kundigen en artsen. In toenemende mate zijn onderwijskundigen, relatietherapeuten, psychologen en beroepsadviseurs geïnteresseerd in de mogelijkheden die het tenenlezen biedt. Academies voor Natuurgeneeskunde hebben tenen lezen als verplichte literatuur op hun lijst gezet. Om tenen lezen voor iedereen toegankelijk te maken is dit boek in een makkelijke en vlotte taal geschreven. In Nederland en België zijn er meerdere tienduizenden exemplaren verkocht.

Recensie:

Voeten zijn spiegels, niet alleen van het lichaam maar ook van de ziel. Dit althans is de stellige overtuiging van de auteur. Misvormde, kromme tenen, eeltknobbels of likdoorns vertellen het verhaal van verborgen emoties en onderdrukte gevoelens, terwijl rechte, goedgevormde tenen iets zeggen over de evenwichtigheid van een persoon. In de voetreflexzonetherapie wordt dit fenomeen al lang gebruikt om een beeld te vormen van iemand, maar 'het tenenlezen' zo specifiek uitgewerkt (middels een jarenlange praktijkervaring) is nieuw en boeiend. Na een gemoedelijke inleiding gaat de auteur dieper in op o.a.: chakra's, stand van de tenen, welke teen voor welke gemoedsstemming staat en de relatie gezondheid en stand van de tenen. De helft van het boek bestaat uit 17 cases: een tenenfoto plus interpretatie met als hulp een uitklapbare omslag met 'tenenkaart' is een uitstekende manier om de lezer inzicht te verschaffen in hoe de eigenaar met zijn energieën omgaat. Een goed verzorgd, duidelijk en logisch boek.
Zoekwoorden:  voeten, lezen, handlijnkunde, cheiromantie, boek, kopen, bestellen, tweedehands, webshop, winkel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Tenen Lezen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 4
  • €12,50


Gerelateerde producten

Uw Toekomst

Uw Toekomst

Praktisch handboek voor de toepassing van: Astrologie, Bioritme, Droomuitleg, Handleeskunde, I Tjing..

€3,50

Waarzeggen en Toekomst Voorspellen

Waarzeggen en Toekomst Voorspellen

Ontdek uw helderziende gaven. Het geloof dat we in de toekomst kunnen kijken, bestaat al duizenden j..

€4,50

Zelf Waarzeggen

Zelf Waarzeggen

Wist u dat een mens zijn eigen zesde zintuig door oefening kan ontwikkelen en trainen? Zelf Waarzegge..

€7,50

De Liefde Het Boek met Alle Antwoorden

De Liefde Het Boek met Alle Antwoorden

Naast het inmiddels al bekende zwarte 'Het boek met alle antwoorden' van deze auteur is nu de versie..

€6,00

Tags: Boek, Divinatie