Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Heelheid in wording: De praktijk van hypnose- en regressietherapie.

Auteurs: Jos Olgers

Oorspronkelijke titel: Heelheid in Wording

Jaar: 2012

Druk: 2e herziene druk

ISBN: 9057642751 / 9789077478417

Taal: Nederlands

688 pagina's

Uitgeverij: Zwerk

Hardcover, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

In dit boek leidt Jos Olgers u door de tastbare en niet tastbare wereld van de hypnose- en regressietherapie. Met veel voorbeelden uit de praktijk neemt hij de lezer zorgvuldig en enthousiast mee in de achtergronden van deze materie. Op deze manier ontvouwt zich als vanzelf het complete therapeutische proces van hypnose- en regressietherapie.

Dankzij de toevoeging van veel voorbeelden, heldere schema's, een uitgebreide literatuurlijst en een index kan dit boek met recht een handboek genoemd worden.

De grote kwaliteit van Jos Olgers is dat hij de soms ingewikkelde materie helder en simpel weet over te brengen. Praktische handvatten worden aangereikt, variërend van een doelgerichte intake, via een behandelingsplan naar een opzet van de therapeutische behandeling.

Handboek Hypnotherapie maakt studie tot een plezier; het is een compleet boek voor de beginnende en al gevestigde therapeut, maar ook voor degene die precies wil weten hoe hypnose- en regressietherapie in elkaar steken.

Elke mens loopt butsen en deuken op in het leven. In Handboek Hypnotherapie kan de lezer ontdekken dat hij deze pijnpunten deelt met vele anderen. Handboek Hypnotherapie kan zijn verhaal zijn: het verhaal van de mens die als baby op aarde komt, zijn levenslessen leert en hierdoor uiteindelijk wijzer en heler wordt. Hypnotherapie is zo'n weg naar heelheid in wording.

Jos Olgers (1954) volgde als een van de eersten in Nederland in de tachtiger jaren een driejarige opleiding hypnose- en regressietherapie. Hij verdiepte zich in Voice Dialogue, reïncarnatietherapie, tantra en energiewerk. Tegenwoordig is hij als medeoprichter, directeur en docent hypnose- en regressietherapie verbonden aan TranceArt Opleidingen, waar hij aankomende hypnotherapeuten opleidt. Naast dit boek schreef hij ook het gespecialiseerde Medische Hypnotherapie.

"Er worden veel te weinig boeken geschreven die (a.s.) therapeuten inspireren hoe in specifieke situaties te handelen. Alleen al daarom is dit boek van Jos Olgers buitengewoon waardevol voor de (hypnotherapeutische) praktijk." — Rob Bontenbal, reïncarnatietherapeut, auteur en docent.

"Wat een fantastisch compleet boek. […] zo een helder, volledig, theoretisch en praktisch vakboek te hebben, is een aanwinst. Het prikkelt tot lezen." — drs. S.E. Moll, vakblad Keerpunt, NVPA.Zoekwoorden: hypnose, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, hypnotiseren

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Handboek Hypnotherapie

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €65,00


Gerelateerde producten

De Mens Heeft Vele Levens

De Mens Heeft Vele Levens

Onze herinneringen aan een vorig bestaan. De mens heeft vele levens is het rijk gedocumenteerde vers..

€10,00

Occulte Raadsels

Occulte Raadsels

'Slechts één ding is nodig! — Dat ‘éne’ trachten al mijn boeken duidelijk te maken, en al mijn werke..

€9,00

Ontmoeting Met Je Gids...!

Ontmoeting Met Je Gids...!

Jan C. van der Heide is Professional Master of Hypnotherapy en paragnost. Hij heeft reeds jaren een ..

€25,00

Encounters With The Past (incl. 2 LP's)

Encounters With The Past (incl. 2 LP's)

How man can experience and relive history. ‘Deep sleep . . deep sleep. Time is running . backwards a..

€7,50

Tags: Hypnose, Jos Olgers