Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Symboliek en mythologie in de tarot. 

Auteur: Petra Stam 

Jaar: 2012

Druk: niet genoemd

ISBN: 9491557017 / 9789491557019

Taal: Nederlands

126 pagina's

Uitgeverij: A3

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

Het eeuwenoude symboolsysteem van de tarot geeft inzicht in processen, kwaliteiten en ontwikkelingen. De kaarten helpen je bewust te worden wat onbewust is en dit leidt tot zelfkennis. Kennis van de symbolen is dan ook essentieel om de boodschap van de tarot te begrijpen.

In dit boek beschrijft Petra Stam de symboliek van de details, de kleuren en de samenhang van de symbolen op de 22 Grote Arcana kaarten zeer uitgebreid. Zo kun je elke kaart op microniveau begrijpen én algemeen duiden. Door de (delen van) mythen die zij bij elke kaart geeft, krijg je tevens inzicht in het grote beeld ofwel de betekenis op macroniveau. Mythen geven namelijk universele levensprocessen aan, net zoals de ontwikkelingsweg en de bewustzijnsniveaus van de Grote Arcana dat doen. Deze mythologische benadering biedt een heel nieuwe manier om de betekenis van de kaarten in je op te nemen, om de archetypische beelden op een breder vlak te begrijpen en te kunnen vertalen. Zo boven, zo beneden!

Pythia was de orakelpriesteres van Delphi, die in trance raadgevingen van de goden doorgaf. In de tarot is de Hogepriesteres de boodschapper van de intuïtie en het onbewuste. Als kaartduider ben jij in zekere zin net als Pythia en de Hogepriesteres een doorgeefluik, omdat je de symbooltaal die je voor je ziet en de ingevingen die je hierbij kunt hebben, vertaalt. Met dit boek vergroot je je kennis van symbolen en mythen en kun je je rol als Pythia of hogepriesteres nog beter vervullen.Zoekwoorden: tarot, boek, kaartleggen, taro, introductie, kopen, bestellen, winkel, webshop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Pythia, De Hogepriesteres

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €24,50


Gerelateerde producten

Gay Tarot

Gay Tarot

The universal symbols of relationships - a man and a woman united as a couple and the eternal yin an..

€20,00

The Angel Tarot/ Tarot de los Angeles

The Angel Tarot/ Tarot de los Angeles

Graceful and ethereal, the sublime art of the Angels Tarot Deck leads you to guidance and insight fr..

€19,50

Tarot of the New Vision

Tarot of the New Vision

Discover the hidden secrets of this popular Rider-Waite deck. Peek behind these well-known images an..

€21,50

The Druid Animal Oracle

The Druid Animal Oracle

Bring the Power of Ancient Druid Wisdom into Your Life. You are holding a source of great power and..

€17,50

Tags: Tarot, Petra Stam