Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de drukte rondom Castlefest zullen de bestellingen op 9 Augustus worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Astrologische Chronologie

Berekening van toekomstige gebeurtenissen op jaar, maand en dag. De rectificatie van de horoscoop. Analyse van de solaar-horoscoop. 

Auteur: Corn. Gorter 

Jaar: Z.D. 

Druk: niet vermeld.

ISBN: -

Taal: Nederlands

400 pagina's

Uitgeverij: J.J. Couvreur

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Beroemd leerboek door een beroemd Astroloog. 
Cornelis Gorter, een der meest befaamde astrologen die Nederland bezat, schreef 40 jaar geleden in het voormalig Nederlands Oost-lndië dit uniek astrologisch leerboek, waarvan het eerste deel "Planetenloop en Mensenlot" reeds is verschenen. In dit tweede deel ”Astrologische Chronologie”, dat eveneens tot de standaardwerken is gaan behoren, gaat de auteur dieper in op de destijds zo tijdrovende en moeilijke berekeningen, door deze samen te vatten in overzichtelijke tabellen. We noemen slechts de omzetting van lengte in rechte klimming, zo noodzakelijk voor de juiste interpretatie van.de geboortehoroscoop. Tevens was Corn. Gorter een der eersten die voor de leek het vaststellen van de juiste graad van de Ascendant sterk vereenvoudigde: een methode die door vrijwel alle moderne astrologen werd nagevolgd. Naast het technische gedeelte bespreekt de auteur met tal van duidelijke voorbeelden ook nú weer de interpretatie, waarbij hij wijst op de geestelijke achtergronden van de astrologie. Dit onderdeel wordt helaas te dikwijls verwaarloosd, maar maakt tenslotte de kern uit van een leer die sterk met een levensbeschouwing is verbonden. Het boek is verdeeld in twaalf hoofdstukken. Daarin komen alle facetten van de horoscopie aan de orde. Na de betekenis van de zeven planetaire tijdperken te hebben toegelicht, verduidelijkt de schrijver ook voor de amateur-astroloog de berekening, toepassing en beoordeling van de uit de geboortehoroscoop voortkomende jaar-‚ dag-, en uurhoroscopen. Hij verduidelijkt de toepassing van de zogenaamde transists, en de secundaire directies, die de basis vormen voor de voorspellende astrologie. Ook aan de ”Lunaire”-(Maan)astrologie wordt eindelijk weer de zo noodzakelijke aandacht besteed. 
Wie "Planetenloop en Mensenlot" reeds in het bezit heeft, zal "Astrologische Chronologie” zeker niet willen ontberen.Zoekwoorden: astrologie, boek, horoscoop, verjaardag, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Astrologische Chronologie

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €9,50


Gerelateerde producten

De Sterrenbeelden

De Sterrenbeelden

Hun karakter en verhouding tot de andere sterrenbeelden. Karakter, beroep, vriendschap, geld, liefde..

€7,50

In Het Teken Van De Liefde

In Het Teken Van De Liefde

Hoe de astrologie uw liefdesleven beïnvloedt. Hoe de astrologie uw liefdesleven beïnvloedt. De liefd..

€5,00

De Bouwstenen van het Lot

De Bouwstenen van het Lot

De bedoeling van de schrijver is de samenhang tussen kosmische gebeurtenissen en het menselijk leven..

€8,50

Planetenloop en Mensenlot

Planetenloop en Mensenlot

Practische handleiding voor de beoordeling van de geboortefiguur. Beroemd leerboek voor de astroloog..

€9,50

Tags: Boek, Astrologie