Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Noud van den Eerenbeemt

Jaar: 1982

Druk: 3e

ISBN: 9063780052 / 9789063780050

Taal: Nederlands

107 pagina's

Uitgeverij: Schors

Hardcover, tweedehands, in redelijke staat, pendel ontbreekt.


Achterflaptekst:

Pendel, kristallen bol en spiegel zijn magische hulpmiddelen die dienen om de mens bekend te maken met wat hem aan verschijnselen en krachten verborgen is en die hem in staat stellen zijn kennis en macht uit te breiden. Maar tussen pendel enerzijds en bol en spiegel anderzijds bestaan zowel in herkomst als in doel aanzienlijke verschillen. 

De pendel, afgeleid van de wichelroede, stamt uit de oudheid en vindt zijn oorsprong in de wil van de mens iets te ontdekken dat onbekend, verborgen of verloren gegaan was: vindplaatsen van water (bronnen) of mineralen (mijnen), verdwenen personen, oorzaken van ziekte, enz. 

De kristallen bol en (metalen) magische spiegel zijn van jongere datum en worden niet gebruikt om iets te vinden maar veel meer om iets kwijt te raken, namelijk het dagelijks bewustzijn. Door het verliezen van de wil en bewustzijn raakt de mens in een toestand van trance, die gepaard kan gaan met verschijnselen van helderzien, zowel in tijd als in ruimte. Daar deze toestand niet alleen als prettig maar ook als nuttig werd ervaren, trachtte de mens deze trance bewust op te roepen. Bij zijn pogingen daartoe ontdekte hij dat concentratie op glanzende voorwerpen als (edel)stenen, metalen, doorzichtige schalen, rivieren e.d. deze toestand van bewusteloosheid’ teweeg kon brengen. Al snel volgde als laatste en uiterst praktische conclusie het inzicht, dat door concentratie op kristallen of glazen bol en spiegel via trance uitbreiding van het ‘ik’ kon worden verworven. 

Het gebruik van pendel, bol en spiegel wordt vaak voorafgegaan door magische, rituele handelingen, daar deze de mens ontvankelijker zouden maken. Reeds Paracelsus en Mesmer hebben er op gewezen, dat aldus verkregen ontvankelijkheid tot hallucinaties kan leiden. Alleen wanneer de rituele, magische handelingen gericht zijn op het bereiken van innerlijke klaarheid, zal met volledige concentratie in spiegel en bol gekeken kunnen worden en zal men werkelijk resultaten boeken. 

Omdat Het gebruik van de pendel, kristallen bol en magische spiegel vanuit deze laatste geestesgesteldheid is geschreven, hebben wij deze lessen gepubliceerd, want aan wie deze drie magische hulpmiddelen doelbewust en kundig gebruikt, zal veel onbegrijpelijks en verborgens geopenbaard worden en hij zal tot veel in staat zijn wat voordien onmogelijk leek. 

De bijgevoegde pendel is naar onze ervaring niet alleen handig van formaat, maar bovendien eenvoudig in gebruik en uitermate doeltreffend.
Zoekwoorden: pendelen, pendel, pendelkaart, radiësthesie, voorspellen, glazen bol, scrying, zwarte spiegel, vragen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, esoterische loge te londen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gebruik van de Pendel, Kristallen Bol en Magische Spiegel

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €14,00


Gerelateerde producten

Omgaan met gestorvenen

Omgaan met gestorvenen

Wanneer iemand met wie we verbonden zijn sterft, komen er vragen op ons af als: Waar is de ander nu?..

€7,50

Eekhoorn Postkaart

Eekhoorn Postkaart

Mooi geïllustreerde kaart van Eekhoorn in een bed van korstmos, den en kastanje. Illustratie door Ta..

€1,65

De Kracht van de Elementen

De Kracht van de Elementen

Leer te vertrouwen op je intuïtie met de kaartenset 'De kracht van de elementen' van Tasya van Ree. ..

€18,99

Bordje My Crystal Ball Says...

Bordje My Crystal Ball Says...

Hilarisch metalen bordje met "My crystal ball says you're full of sh*t" (mijn kristallen bol zegt da..

€7,50

Tags: Pendelen, glazen bol, scrying, Noud van den Eerenbeemt