Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Droomuitleg van A tot Z in woord en beeld. Een zeer toegankelijke wegwijzer in dromenland!

Auteurs: Sophie Shapiro

Jaar: 2009

Druk: niet vermeld

ISBN: 9789063787905 / 9063787901

Taal: Nederlands

268 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

‘Dromen kunnen we allemaal! Dromen zijn de gedachten, de hoop, de ambities, de plannen, de angsten, de verslagenheid, de frustraties en de vreugde van ieder mens. Dromen kun je overdag, zelfs als je wakker bent. Je droomt dan, bewust, over wat je zou willen hebben, over mensen naar wie je verlangt, over situaties die je graag wilt beleven, enz. Eigenlijk heet dromen als je wakker bent ‘fantaseren’. In dit boek noem ik deze fantasieën dagdromen. Dromen kun je ook in je slaap. Dan droom je onbewust. Deze dromen zijn met ‘visioenen’ te vergelijken.

De situaties die je in je droom beleeft en de mensen die je in je droom ontmoet, kun je niet zelf kiezen. Het overkomt je gewoon. Het onderwerp, de personen en hun acties en de sfeer van een droom kun je niet zelf bepalen: je krijgt zo'n droom ‘kant-en-klaar' gepresenteerd.

De meeste mensen kunnen slapend dromen. Maar niet iedereen kan zijn droom tijdens zijn slaap onthouden. Sommige mensen zijn bang om in hun slaap te dromen. Anderen hopen een plezierig droomavontuur in hun slaap te beleven. leder mens wil graag weten waarom hij een bepaalde droom heeft gedroomd. leder mens wil graag weten wat de droom die hij droomde, betekent. leder mens droomt weliswaar op zijn eigen manier, maar toch zijn er veel ‘algemene droom-aanwijzingen’, die bij iedereen in een droom kunnen voorkomen. In dit boek worden deze algemene aanwijzingen, die droomsymbolen genoemd worden, uitgebreid beschreven.’

Met behulp van droomsymbolen en verhelderende illustraties verklaart de auteur op zeer toegankelijke wijze onze dromen en hun betekenis.Zoekwoorden: dromen, visioenen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, dagdromen, symbolen, kennis, gedachten, dream, dreaming, lucid, betekenis

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dromen Kunnen We Allemaal

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €20,00


Gerelateerde producten

Patch Astral Traveler

Patch Astral Traveler

Geborduurde patch met de tekst 'Astral traveler' (astraal reiziger). 5 x 9 cm. Strijk deze patch op..

€5,00

De Liefde Het Boek met Alle Antwoorden

De Liefde Het Boek met Alle Antwoorden

Naast het inmiddels al bekende zwarte 'Het boek met alle antwoorden' van deze auteur is nu de versie..

€12,50

De Toekomst Voorspellen

De Toekomst Voorspellen

Ontdek de verschillende vormen van waarzeggen en onthul uw toekomst en die van anderen. De meest bek..

€8,50

Living Runes

Living Runes

Theory and practice of Norse divination. A guide to working with the runes as living spirits and Oth..

€16,50

Tags: Boek, Dromen