Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn op vakantie van 1 tot en met 27 april. U kunt in die periode gewoon bestellen, maar bestellingen worden pas na 27 april verzonden. Onze excuses voor het ongemak.

  • Blauwe Dromenvanger Groot

Mooie grote dromenvanger bestaande uit 5 kleinere dromenvangers, bekleed met hemelsblauw suede en behangen met veertjes. Element lucht.

Volgens de legenden van de Ojibweg of Anishinaabeg (Native American volk) helpt een dromenvanger boven je bed tegen slechte dromen (zij noemen het een asabikeshiinh, wat 'spin' betekent). Zij geloven dat de hemel doorweekt is met dromen, zowel goede als slechte. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en glijden er dan in de morgen af en drogen op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer. Deze amulet is verbonden aan Spider Woman (Asibikaashi), de beschermvrouwe van mensen en kinderen van het land. Al eeuwenlag maken de ouders van het Ojibweg-volk dromenvangers voor boven het bedje van hun kinderen. Naast nare dromen zouden de dromenvangers ook andere narigheid afvangen, en worden dus ook als algemeen beschermingsamulet gebruikt.

Dromenvangers worden sinds de jaren '60 ook beschouwd als een symbool van vereniging tussen de verschillende Native American stammen, en een algemeen symbool van de Native American identiteit.Zoekwoorden: droom, visioenen, asabikeshiinh, dromen vanger, dream catcher, dreamcatcher, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Formaat ± 55 x 25 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Blauwe Dromenvanger Groot

  • Model: Dromenvanger
  • Beschikbaarheid: 2
  • €12,50


Gerelateerde producten

Dromen Encyclopedie

Dromen Encyclopedie

Verklaring van de beeldentaal uit de droomwereld van A tot Z. Een encyclopedisch, fraai vormgegeven ..

€6,00

Dromen

Dromen

Nachtelijke visioenen. De droom als stem van de innerlijke waarheid. Van zeer uiteenlopende culturen..

€9,00

Bruine Dromenvanger Klein

Bruine Dromenvanger Klein

Volgens de legenden van de Ojibweg of Anishinaabeg (Native American volk) helpt een dromenvanger bov..

€3,00

De Geest in de Fles

De Geest in de Fles

Alchemistische beelden in moderne dromen. Het was de Zwitserse psychiater Jung die in zijn werk 'Psy..

€8,50

Tags: amulet