Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

... en de kracht van visualisatie.

Auteur: Sonja Muller

Jaar: 2011

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9074358454 / 9789074358453

Taal: Nederlands

80 pagina's

Uitgeverij: De Ring

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

Kennis en inzicht uit heden en een oud verleden vloeien samen in het boekje Gezondheidsrunen. De oude kennis die in de runen verborgen zit, gekoppeld aan ons huidige inzicht over de kracht van visualisatie op de werking van ons lichaam, vormen een fantastische mogelijkheid tot zelfgenezing. We weten reeds lang dat een wond, mits goed verzorgd, door ons lichaam zelf genezen wordt. Een breuk mits goed gezet heeft ook geen verdere hulp als alleen ondersteuning en een periode van rust nodig. De afgelopen jaren is meer en meer het besef ontstaan dat met de menselijke verbeeldingskracht ongelooflijke resultaten kunnen worden bereikt. Realiseren we ons wel voldoende dat onze geestkracht tot veel meer in staat blijkt te zijn dan we vaak veronderstellen?

Visualisatie vormt een magische brug tussen ons lichaam en onze geest. De geest is in staat om door middel van visualisatie en geloof in het eigen helende vermogen veel kwalen te voorkomen of zelfs te genezen. De vele mogelijkheden van de menselijke geest zijn nog te onbekend en blijven daardoor helaas vaak onbenut. Zonder iemand van welke hulp dan ook af te willen houden, geeft Sonja met dit boek een weg aan om jezelf op een ontspannen manier te helpen bij het voorkomen en genezen van kwalen door gebruik te maken van de kracht van je geest en daarmee je zelfhelende vermogen aan te spreken. De Runen helpen en begeleiden je op het pad om je eigen verbeeldingskracht te ervaren en in te zetten.

‘Gezondheidsrunen... en de kracht van visualisatie’ is een van de boeken die tezamen een drieluik vormen met de andere delen ‘Gord's dilemma’ en ‘Runen, de weg naar binnen’, waarin fantasie, intuïtie en daadkracht het centrale thema zijn.Zoekwoorden: pagan, noors, noords, noorse, noordse, viking, vikingen, heidens, heidenen, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop, runen,  runes, rune, gezondheid, alternatieve genezing, helen, healen, healing, heling, geneeskracht, genezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gezondheids Runen

  • Eenheid: stuk
  • Model: paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €11,95


Gerelateerde producten

Astrologie Gezondheid & Voeding

Astrologie Gezondheid & Voeding

Over het verband tussen astrologie en gezondheid is enorm veel geschreven. Het is de verdienste van ..

€13,50

Gezondheid Magische Kruidenmix

Gezondheid Magische Kruidenmix

Een magische kruidenmix voor Gezondheid, gemaakt volgens traditioneel familierecept door Dragon Tree..

€3,00

Crystal Wisdom for Health

Crystal Wisdom for Health

Discover how to bring personal growth and Health into your life through the oracle of the crystals. ..

€13,50

Herbal Healers

Herbal Healers

How to stay well the natural way. In this simple and useful book of herbs and potions, renowned hedg..

€9,95

Tags: runen, gezondheid, Sonja Muller