Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Hanger Fleur de Lis Zilver

Mooie fleur de Lis Hanger in argentium zilver, gemaakt door Mark Defrates. Kies zelf aan wat voor een ketting de hanger geleverd wordt.

De fleur de Lis is een zeer oud symbool, dat in vele tijden en op vele plaatsen voorkwam. Het kwam voor op Mesopotamische cilinders, Oude Egyptische bas-reliëfs, Mycenisch aardewerk, Sassanisch textiel, Gallische munten, Mamalukse munten, Indonesische kleding, Japanse emblemen, Dogon totems en in de heraldiek. Tegenwoordig is het o.a. het symbool van Florence, Louisiana en New Orleans. De meeste schrijvers zijn het erover eens dat het grafisch gezien weinig met een lelie te maken heeft, maar zijn het oneens over of het gebaseerd is op de iris, de brem, de lotus, de gaspeldoorn, of dat het een drietand, pijlpunt, dubbele bijl, of zelfs een duif voorstelt. In essentie is duidelijk dat het een zeer gestileerd figuur is, waarschijnlijk een bloem, en dat het door bijna elke beschaving in zowel de oude als de nieuwe wereld wel gebruikt is.

De lelie is in de leer der emblemata een symbool van de maagd Maria, van zuiverheid en maagdelijkheid. In sommige context staat ze ook voor de dood.Zoekwoorden: Hanger, ketting, fleur-de-lis, fleur-de-lys, fleur de lys, franse lelie, scouting, bloem, flower, bloemen, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Materiaal Argentinium zilver (93,5%)
Formaat 35 x 43 x 1 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Hanger Fleur de Lis Zilver

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hanger
  • Beschikbaarheid: 1
  • €75,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Hanger Pentagram en Fleur de Lis

Hanger Pentagram en Fleur de Lis

Grote zilverkleurige pentagram hanger met fleur de lis decoratie. Kies zelf aan wat voor een ketting..

€10,00

Gipsen Beeld Leeuwenmonument Lucerne

Gipsen Beeld Leeuwenmonument Lucerne

Mooi gipsen beeld van het leeuwenmonument in Lucerne, Zwitserland. Het Leeuwenmonument (Engels: Lio..

€3,50 €5,00

Tags: fleur de lis, frankrijk, scouting