Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de drukte rondom Castlefest zullen de bestellingen op 9 Augustus worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Anne Rice

Oorspronkelijke titel: The Witching Hour

Jaar: 2003

Druk: 2e

ISBN: 9022532909 / 9789022532904

Taal: Nederlands

1007 pagina's

Uitgeverij: Uitgeverij M

Hardcover met stofomslag, tweedehands, in redelijke staat, stofomslag iets geschuurd.


Achterflaptekst:

In de archieven van de Talamasca, een geheim genootschap dat onderzoek doet maar paranormale activiteit, nemen de familiekronieken van de heksen van Mayfair een belangrijke plaats in. Hier bevindt zich de drie eeuwen omvattende familiegeschiedenis van twaalf generaties Mayfair-heksen, over hun vervolgingen, hun omzwervingen en hun avonturen, ook hun amoureuze. Hun verhaal begint in de hooglanden van Schotland met de eerste heksenverbrandingen, hun migratie naar New Orleans en de totstandkoming van het Mayfair-huis aan First Street. Dat ontdekt de eenling Michael nadat hij door de laatste Mayfairheks, Rowan - de dochter van de twaalfde Mayfair-heks Deirdre - van de verdrinkingsdood is gered en door onbenoembare krachten naar New Orleans, de residentie van de laatste heksen van Mayfair, wordt getrokken. Daar ontdekt Michael tot zijn verbazing dat de mensen die nauwe banden met de familie Mayfair onderhouden, Rowan sinds enige tijd met wantrouwen benaderen, en dan alleen als het niet anders kan.

Ook Rowan komt achter de geheimen die in de familiekronieken schuilgaan, zoals het feit dat de dood van elke voorlaatste heks van Mayfair de kracht, de kennis en het inzicht van de eerstvolgende doet toenemen. En ze ontdekt nog iets. Door de eeuwen heen hebben de Mayfairs bescherming genoten en kracht ontvangen van een beschermheer wiens naam worde vermeld als Lasher, Over zijn herkomst en ware identiteit bestaat onzekerheid, Wel staat vast dat ook Rowan, evenals haar voorgangers, onvermijdelijk een ontmoeting wacht met deze onbekende. Want zo staat het geschreven, keer op keer, in de familiekronieken van de heksen van Mayfair.

Een kwart eeuw na haar debuut in 1976 met Interview With The Vampire - wellicht herinnert u zich de film met Tom Cruise - is Anne Rice na Stephen King de populairste auteur van fantasyhuiverliteratuur. Dit boek, Het heksenuur, feitelijk een heksenleerboek in romanvorm, is een indrukwekkende kennismaking met het talent van Rice.

"Deborah, Charlotte, Mary Beth, Stella, Antha, Deirde, Rowan… Dit is de magistrale geschiedenis van de heksen van Mayfair, die drie eeuwen, drie continenten en twaalf generaties omspant. De ambitieuze aanpak maakt Het heksenuur ontegenzeglijk tot Anne Rice's meest omvattende roman tot heden. Nog zwaarder weegt: dit is beslist de meest intrigerende en geloofwaardige roman die de afgelopen kwart eeuw over heksen en hekserij is geschreven." - New York Times Book Review.Zoekwoorden: heksen, anne rice, vampire chronicles, new orleans, interview with the vampire, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Het Heksenuur

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €8,50


Gerelateerde producten

Pygmeeën Sprookjes

Pygmeeën Sprookjes

Voor de Pygmeeën - dat kleine, tot de verbeelding sprekende negervolk uit Centraal-Afrika - is het t..

€5,50

South American Mythology

South American Mythology

The way the great Inca empire fell to a handful of Spanish soldiers is a well-known story, one of hi..

€10,00

Boeddhistische Sprookjes

Boeddhistische Sprookjes

Oorspronkelijk werden de volksverhalen uit dit boek door rondtrekkende verhalenvertellers verteld. L..

€6,50

Turkse Sprookjes

Turkse Sprookjes

Vroeger bestond er een levendige cultuuruitwisseling tussen het Turkse Keizerrijk en hun vazalstaten..

€7,50

Tags: Boek, Roman, Vampieren, Heksen